Kahvijuomat Selectan kahviautomaatista

Miksi asiakkaat valitsivat Selectan? Herkulliset kahvijuomat Selectan kahviautomaateilla

Miten sinä nautit kahvisi? Työnteon lomassa vai matkan varrella? Vai kahvihetkeen keskittyen ja kahvin tuoksusta & mausta pitkään nauttien? Onko valintasi Café Latte, Cappuccino, Wiener Cafe vai ehkäpä Espresso? Tai ehkä juot kaikkia näitä erikoiskahveja tilanteesta riippuen. Selectan valikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopiva kahvijuoma.
 

Tutustu kahviautomaatteihimme


Musta kahvi

Musta kahvi
Musta kahvi

Perinteinen musta kahvi, suodatettuna vastajauhetuista pavuista, nautitaan kuumana. Makumieltymyksien mukaan sekaan voi lisätä maitoa tai sokeria tai mikä ettei molempia. 


Espresso

Espresso

Espresso on vahva, pieni annos mustaa kahvia, jonka tulisi olla hasselpähkinän sävyistä väriltään - pienellä vaahtokerroksella höystettynä. Samettinen ja täyteläinen perusta kaikille herkullisille kahvijuomille.


Cappuccino

Cappuccino

1/3 Espresso-kahvia, 1/3 maitoa ja 1/3 samettista maitovaahtoa, siitä on kaikkia aisteja hivelevä Cappuccino tehty. Herkullisen ylellinen työpäivän kruunaaja.


Cafe Latte

Café Latte

Onko maitokahvi suosikkisi? Silloin juomavalintasi on suuresta lasista tai mukista tarjoiltava Cafe Latte. Vaahdotettua maitoa, loraus Espressoa ja päällä vielä lisää maitovaahtoa. Pehmeänä vaihtoehtona Cafe Latte ei ole yhtä vahvaa kuin cappuccino.


Wiener cafe

Wiener Café

Etkö osaa valita kahvin ja kaakaon välillä? Siinä tapauksessa Wiener Café lienee sinun juomasi! Tämä suklainen kahvijuoma valmistetaan sekoittamalla kahvia ja kaakaota, päälle lisätään vielä kerros maitovaahtoa.


Macchiato

Macchiato

Macchiato on Espresso, maitotilkalla kuorutettuna. Sana "macchiato" tarkoittaa "merkitty", joten periaatteessa Macchiato on "maidolla merkitty Espresso".


Cafe Lungo

Cafe Lungo

Annos täydellisen samettista Espressoa, jatkettuna pitkäksi kuumalla vedellä. Halutessasi voit lisätä tilkan maitoa. Cafe Lungo on kevyempi ja pehmeämmän makuinen vaihtoehto kuin Espresso.

 


Näillä kahviautomaateilla valmistuu tuoreista pavuista kahvijuomat

Miksi Selecta?