Kahvi- ja teevalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kahvi- ja teetuotteita työpaikkasi taukohetkiin. Kaikki tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksen mukaisesti perille asti. Tilata voit helposti puhelimitse tai sähköpostilla. Voimme myös sopia automaattisista toimituksista ilman erillistä tilausta. Koko kattavaan valikoimaan Selectan taukopalveluiden tuotteista voit tutustua Taukohetkiin-tuotekatalogista.

Laaja valikoima

Kahvivalikoimaan kuuluu mm. miofino, Meira, Löftberg ja Arvid Nordquist. Teevalikoimaan kuuluu mm. Lipton, Dilmah ja Four O Clock. Lisäksi saat meiltä muita raaka-aineita, kuten kaakaota, maitoa ja maidokkeita sekä oheistuotteita, kuten sokeria, sekoitintikkuja, kuumajuomapikareita, keksiä, makeisia, virvoitusjuomia, energiajuomia tai mehua. Useat tuotteemme on eettisesti ja/tai luonnonmukaisesti sertifioituja, ja erityisesti näiden osuutta lisäämme jatkuvasti tuotevalikoimassamme.

Parempaa kahvia työpaikalle - Makutakuu

 "Selectan asiakkaana voit olla varma, että taukoratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin on suunnitellut kahvin ja taukoratkaisujen ammattilainen. Tavoitteenamme on löytää teknisesti optimoiduin ratkaisu juuri sinulle, varmistaa, että juomasi kahvi ja muut juomat, ovat juuri sinun ja työntekijöidesi maun mukaisia. Tämän varmistamme antamalla sinulle täyden makutakuun!"

Nautinnollisia taukohetkiä toivottaa Perttu Laitsaari, Toimitusjohtaja.

Miksi Selecta?