Markkinoiden laajin kahvilajikevalikoima kahviautomaatteihin

Selecta on paahtimoriippumaton kahvipalveluiden tarjoaja - meillä on 33 eri kahvilaatua seitsemältä eri paahtimolta. Ja näistä vielä 11 on sertifioituja kahvilaatuja. Valikoimme tuoteportfolioomme johtavien paahtimoiden parhaat kahvit, joille säädämme kahviautomaatin asetukset siten, että asiakkaan kahvinautinto on aina taattu.

Toimitamme asiakkaillemme aina parasta kahvia, valittuna juuri heidän makumieltymystensä mukaan ja höystettynä ylivertaisella asiakaskokemuksella sekä valmistettuna kahvilaitteilla, jotka ovat alansa teknisiä ja muotoilullisia edelläkävijöitä. Me annamme asiakkaillemme Makutakuun.


Selectan kahvinbrändit

miofino

miofino kahvi

Miofino on Selectan oma kahvimerkki, jossa on saatavana useita eri kahvilaatuja. miofinon on valmistettu intohimoisella asenteella ja tarkkuudella aina kahvipavun poimimisesta kahvin ammattitaitoiseen valmistukseen asti. miofinossa on yksi ainutlaatuisen tärkeä ainesosa, joka erottaa sen muista: intohimo. miofinoa on kehitetty kuluttajatutkimusten ja makutestien pohjalta, jolloin se on jo hiottu markkinoiden parhaimmaksi.  Selectan korkealaatuisten kahviautomaattien tarjoamana pääset nauttimaan ainutlaatuisesta kahvihetkestä. Jokainen siemaus on nautinto. Nauti elämästäsi! Nauti hetkestä! Nauti miofinoa!


Meira

Meira kahvi logo

Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy:llä on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas. Meira valmistaa ja markkinoi kahveja ja maustamistuotteita sekä vähittäiskauppa- että HoReCa-sektorille. Meira markkinoi ja myy Massimo Zanetti Beverage Groupin tuotteita Suomessa, Baltian maissa ja Tanskassa.


Löfbergs

Löfbergs kahvi

Löfbergs peerustettiin vuonna 1906. Nykyään se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kahvinpaahtimoista. Se on yhä edelleen perheyritys, jossa tällä hetkellä toimii kolmas ja neljäs sukupolvi. Päätoimisto sijaitsee Ruotsin sydämessä, Karlstadissa, missä on myös yksi heidän paahtimoistaan. Löftbergillä on kestävän kehityksen ohjelma, Next Generation Coffee, jonka puitteissa tuetaan mm. kahvinviljelijäperheiden sukupolvenvaihdoksia taloudellisen tuen ja koulutuksen kautta.


Arvid Nordquist

Arvid nordquist kahvi

Arvid Nordquist on koko toimintansa ajan tuonut pohjoismaihin vahvoja kansainvälisiä tavaramerkkejä ja makuelämyksiä maailmalta. Intohimoinen suhde kahviin on kulkenut perintönä jo kolmen sukupolven ajan – yrityksen perustajalta, Arvid Nordquistilta, hänen pojalleen Bengt Nordquistille ja edelleen nykyiselle omistajalle Anders Nordquistille. Kaikki kahvit paahdetaan omassa paahtimossa Solnassa, Tukholmassa. Kahvintuotanto perustuu kolmeen tärkeään asiaan: People – Planet –Coffee. Näistä asioista huolehtimalla kahvista tulee erittäin maukasta ja jälkimaultaan vielä parempaa.
Selectan Kahvivalikoima

Meillä on laaja valikoima erilaisia kahvimakuja eri brändeiltä. Kahvivalikoimastamme löydät sekä Reilun kaupan, Rainforest Alliance, UTZ ja EU-luomutuotettuja vaihtoehtoja. Voimme valita makumieltymyksiesi mukaan jopa eri paahtoasteet eri aikoihin päivästä. Esimerkiksi hapokkaampaa vaaleaa paahtoa päivän aloitukseen ja tunteikkaampaa tummaa iltapäivän taukohetkeen.

Suodatinkahvit katso +

5021 miofino festa suodatinkahvi
5027 Löfbergs Professionell suodatinkahvi RA
5017 Paulig Selecta Vending Special suodatinkahvi
5018 Paulig Vending Light Roast suodatinkahvi
4986 miofino etico suodatinkahvi, sertifioitu & luomuFT
4987 miofino legato suodatinkahvi
4116 Arvid Nordquist Fullroast Field, sertifioitu ja luomu

 

Papukahvit katso +

4994 Paulig Vending Medium Roast papukahvi
5002 Löfbergs Dash of Dark papukahvi RA
4981 miofino delicato papukahvi
4989 miofino dolce papukahvi
4992 miofino etico papukahvi, sertifioitu & luomuFT
4079 Arvid Nordquist Highland Nature papukahvi, sertifioitu ja luomuFT
4122 Arvid Nordquist Kahawa Tembo papukahvi, sertifioituUTZ
4049 Arvid Nordquist Ethic Harvest papukahvi, sertifioitu ja luomuFT
4117 Arvid Nordquist Fullroast Field, sertifioitu ja luomu
5040 Meira Kulta Katriina tumma paahto papu
5028 Löfbergs Light Roast vaaleapaahtopapu RA

 

Espressopapukahvit katso +

5003   Löfbergs Continental espresso RA 
5006   miofino splendido espresso 
5008   miofino benefico espresso, sertifioitu & luomu,FT
4081   Arvid Nordquist Oro Espresso UTZ 
 5041   Segafredo Intermezzo

 

Instantkahvit katso +

4995   Le Royal Prima Karra pikakahvi
5009   Nescafé Ristretto pikakahvi
5001   Löfbergs Corus pikakahvi

 

Suodatinkahvit keittimiin katso +

5014   Juhla Mokka 125 g hj vaaleapaahto 
5019   Juhla Mokka hj 1000 g 
5029   Löfbergs Krav Mörk 1,5
5039   Kulta Katriina HJ

 

Asiakaspalvelustamme lisätietoa kahvivalikoimasta

Kysy lisää asiakaspalvelustamme tuotteistamme ja vaihtuvasta valikoimastamme, uutuuksista, tarjouksista ja tuotemerkeistä. Vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä on laaja valikoima parhaita tuotteita, jotka toimitetaan työpaikalle ja vaikka suoraan taukotilaan, aina toiveidenne mukaan.


Miksi Selecta?