Ylivertaista palvelua kahviautomaatin mukana!

Meille ei riitä, että asiakkaamme saavat vain hyvää palvelua, me tarjoamme ylivertaista palvelua. Selectan asiakkaat nauttivat vaivattomista taukohetkistä. Laadukkaan ja luotettavan kahviautomaatin lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palveluratkaisun, joka takaa moiteettomasti toimivan laitteen ja riittävästi raaka-aineita. Ennen kaikkea jokaisesta taukohetkestä Selecta automaatilla jää hyvä maku.

Palveluvaihtoehtojamme on useita, joista ammattilaistemme avulla löytyy juuri teille parhaiten sopiva vaihtoehto. Ammattilaisemme tekevät tarveanalyysin, jonka perusteella valitsemme yksilöidyn ratkaisun teidän tarpeisiinne ja suunnittelemme laite- ja tuotevalikoiman. Alla lyhyesti eri palveluvaihtoehdot. Selectan ammattilaiset kertovat mielellään lisää. Yhteystiedot-sivulta löydät alueesi myyjän yhteystiedot. Tartu rohkeasti kännykkään. Näppäile Selectan ammattilaisen numero ja löydetään yhdessä teille paras palvelu.

Parhaat kahviautomaatit eri tarpeisiin

Comfort-palvelu

Selecta Comfort-palvelu on täydellinen ratkaisumalli yrityksille, jotka haluavat itse täyttää ja puhdistaa automaattia, päivittäin. Selectan palvelukonsulentti tekee säännölliset raaka-ainetoimitukset tilausten mukaisesti ja suorittaa laitteen toimivuuden tarkistukset sekä tarvittavat laitehuollot. Helppoa, eikö totta!

Täyspalvelu

Selecta Täyspalvelu on kehitetty yrityksille sekä yhteisöille, jotka haluavat keskittyä omaan toimintaansa ja jättää kahvinkeiton sekä välipalojen tarjoamisen Selectan ammattilaisten hoidettavaksi. Automaattiin toimitetaan sovitut tuotteet kuin myös kaikki muut taukohetkeen tarvittavat aineet ja tarvikkeet kuten kupit, lusikat, servetit, pikkuleivät jne. Selecta vastaa automaatin huollosta. Palvelun nimen veroisesti, kaikki hoituu Selectan toimesta!

Kahvipalvelu 

Selecta Kahvipalvelu tarjoaa asiakkaalle vaivattoman taukopalvelun tarjoten kaiken olleellisen asiakkaan tarvitseman tarjotakseen omille asiakkailleen ja henkilöstölle virkistävän taukohetken. Selecta huolehtii teknisen huollon ja varaosat. Asiakas itse täyttää ja puhdistaa automaattia päivittäin ja tilaa tarvittavat raaka-aineet. Huoletonta ja helppoa!

Huoltopalvelu 

Asiakas omistaa laitteen, jonka teknisestä huollosta Selecta vastaa. Palvelu kattaa vikojen arvioinnin, korjauksen, varaosien toimituksen ja asentamisen sekä toimintatarkastukset. 

Pesuhuoltopalvelu

Puhdas automaatti on maukkaan kahvin tae. Selectan kanssa solmittu pesuhuoltosopimus takaa asiakkaan omistaman automaatin puhtauden ja toimivuuden. 

Tekninen keskus

Joskus voi käydä niinkin ikävästi, että tuotteisiimme/automaatteihimme tulee vika. Asiakkaidemme ei tarvitse huolestua asiasta, koska ylivertainen palvelumme huolehtii tapahtuneesta. Vikailmoitus kirjataan järjestelmäämme ja välitetään välittömästi vastuussa olevalle teknikolle. Tilakoodien avulla korjaustyön etenemistä voi seurata reaaliajassa. Kaikki vikailmoitukset analysoidaan ja annamme niiden pohjalta palautetta tavarantoimittajillemme sekä kehitämme huolto-ohjelmaamme.

 

Kahviautomaatit eri tarpeisiin

Tutustu Selectan kahviautomaatteihin, niin tuoreista jauhetuista pavuista kuin suodatinkahvista tekeviin automaatteihin sekä lisäksi täydellinen espressokahviautomaatti.

Miksi Selecta?