Kahvipalvelu - ylivertainen palvelu kahviautomaatin mukana!

Meille ei riitä, että asiakkaamme saavat vain hyvää palvelua, me tarjoamme ylivertaista palvelua. Selectan asiakkaat nauttivat vaivattomista taukohetkistä. Laadukkaan ja luotettavan kahviautomaatin lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palveluratkaisun, joka takaa moiteettomasti toimivan laitteen ja riittävästi raaka-aineita. Ennen kaikkea jokaisesta taukohetkestä Selecta automaatilla jää hyvä maku. Selectan asiakkaana sinulle jää aikaa keskittyä omiin ydintoimintoihisi, kun me hoidamme puolestasi taukotilan kahvin, teet, kaakaot, välipalat ja muut.

Tutustu kahvijuomiimme kahvitastingillä

Varaa kahvitasting

Selectan palvelumallit

Kahvipalvelumme sisältävät kahvin, kahvilaitteen, palvelun, toimituksen ja huolenpidon. Voit hoitaa joko kahvilaitteen päivittäisen huollon itse tai voit antaa Selectan hoitaa kaiken puolestasi.

Palveluvaihtoehtojamme on useita, joista ammattilaistemme avulla löytyy juuri teille parhaiten sopiva vaihtoehto. Ammattilaisemme tekevät tarveanalyysin, jonka perusteella valitsemme yksilöidyn ratkaisun teidän tarpeisiinne ja suunnittelemme laite- ja tuotevalikoiman. Alla lyhyesti eri palveluvaihtoehdot. Selectan ammattilaiset kertovat mielellään lisää. Yhteystiedot-sivulta löydät alueesi myyjän yhteystiedot. Tai ota yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, jolloin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä.

"Usein asiakkaamme ovat yllättyneet, kuinka nopeasti otamme yhteyttä asiakasyhteydenottoihin. Pyrimme vastaamaan asiakasyhteydenottoihin vuorokauden sisällä - tai usein jopa tunnin sisällä yhteydenotosta. "

 

Jarmo Korhonen, Selectan myyntipäällikkö, Pääkaupunkiseutu

 

Kahviautomaattien huoltopyynnöt

Jos automaatteihimme tai muihin tuotteisiimme tulee vika, ota yhteyttä meihin. Vikailmoitus kirjataan järjestelmäämme ja välitetään välittömästi vastuussa olevalle teknikolle. Tilakoodien avulla voit seurata korjaustyömääräyksen etenemistä reaaliajassa. Kaikki vikailmoitukset analysoidaan ja käytetään kahvipalveluiden kehittämiseen.

Lomake huollon yhteydenottoon

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa:
Kahviautomaatti

  • Aina tuoretta kahvia nopeasti - kuppi kerrallaan
  • Laadukas valikoima kahvijuomia
  • Markkinoiden laajin valikoima kahvipapuja
  • Ainutlaatuinen Selectan makutakuu

Miksi Selecta?