Selectan automaatit julkisiin tiloihin ja isoon käyttöön

Kioski- ja kylmäjuoma-automaatit tarjoavat kylmiä juomia, pientä purtavaa ja terveellisiä välipaloja ja auttavat jaksamaan arjessa ja vapaa-ajalla. Vesiautomaateista saat virkistävää vettä huoneenlämpöisenä tai viilennettynä, kuplilla tai ilman. Selecta on kumppanisi täydelliseen taukohetkeen.

Kioski-ja välipala-automaatti aulaan ja taukotilaan

Kioskiautomaatti ja välipala-automaatti sopii hyvin erikokoisiin auloihin ja muihin julkisiin tiloihin, missä halutaan tarjota tyylikkäästi pientä syötävää asiakkaille, oppilaille ja työntekijöille. Voit vain keskittyä nauttimaan kioski- ja välipala automaatin sisällöstä, me huolehdimme täytöstä ja huollosta. Automaatteihimme saa myös monipuolisesti eri maksuvaihtoehtoja, esimerkiksi kioskiautomaatilla voit maksaa tekstiviestillä, yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, kolikoilla sekä mobiilisovelluksella. Päivitämme automaattien valikoimaa asiakasäyttäytymisen ja -toiveiden perusteella, voit tutustua valikoimaan täältä.

Juomavesiautomaatti sopii hyvin erilaisiin vilkkaisiinkin julkisiin tiloihin, sekä toimistoon, oppilaitokseen, kokoustilaan ja taukotilaan. Juomavesiautomaattimme käyttävät vain vesijohtovettä, eli pullotettuihin vesiautomaatteihin verrattuna tämä on usein ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Vesiautomaatista saat tyylikkäästi raitista ja puhdistettua vettä, ja voit valita veden joko hiilihapotettuna tai ilman. 

Voit lukea asiakastarinoistamme kokemuksia kioski- ja välipala-automaatteista.

 

Miksi Selecta?