Kioskiautomaatti - automaatti ruokien ja kylmien juomien tarjoamiseen

Selectan kioskiautomaatti on pieneen nälkään sopiva ruoka-automaatti, joka tarjoaa Kioskiautomaatti tarjoaa kylmiä juomia, pientä purtavaa ja virkistäviä välipaloja 24/7.

Jäähdytetyn kioskiautomaatin ansiosta makeita tai suolaisia välipaloja sekä kylmiä juomia on saatavilla aina tuoreina ja herkullisina. Kioskiautomaatissa on tarjolla laaja valikoima välipaloja ja juomia tunnetuilta valmistajilta. Valikoimaan on saatavilla myös terveellisiä vaihtoehtoja kuten tuoremehut, kivennäisvedet, pähkinät, proteiini- ja energiapatukat. Kattava tuotevalikoima sisältää tuotteita tunnetuilta valmistajilta.

Helppokäyttöinen ja toimintavarma kioskiautomaatti pienten välipalojen myyntiin

Kioskiautomaattia on erittäin helppo käyttää ja siihen mahtuu suuri valikoima erilaisia ruokia ja juomia. Räätälöimme automaatin valikoiman aina yhdessä asiakkaamme kanssa. Kioskiautomaatteihin on asennettavissa useita eri maksujärjestelmiä tai sen voi asettaa vapaakäytölle, jolloin käyttäjien ei tarvitse maksaa tuotteista.

Kioskiautomaattien vuokraus ja leasing-palvelut

Tarjoamme automaatit aina täyden palvelun periaatteella. Tuomme kioskiautomaatin toimitiloihisi ja hoidamme sen täytön ja huollon säännöllisin väliajoin. Helppoa ja nopeaa.

Miksi Selecta?