Ruoka-automaatti ja välipala-automaatti

Selectan välipala-automaatti ja ruoka-automaatti, tarjoavat virkistäviä välipaloja, pientä purtavaa ja kylmiä juomia kellonajasta riippumatta.

Jäähdytetyn välipala-automaatin ansiosta makeita tai suolaisia välipaloja sekä kylmiä juomia on saatavilla aina tuoreina ja herkullisina. Valikoimaan on saatavilla myös terveellisiä vaihtoehtoja kuten tuoremehut, kivennäisvedet, pähkinät, proteiini- ja energiapatukat. Voit valita haluamasi tuotteet välipala-automaattiisi laajasta valikoimasta tunnettujen valmistajien tuotteista.

Helppokäyttöinen ja toimintavarma välipala-automaatti ruoka-annosten ja välipalojen myyntiin

Välipala-automaattia on erittäin helppo käyttää ja siihen mahtuu suuri valikoima erilaisia ruokia ja juomia. Räätälöimme automaatin valikoiman aina yhdessä asiakkaamme kanssa.

Välipala-automaatteihin on asennettavissa monia eri maksujärjestelmiä tai sen voi asettaa vapaakäytölle, jolloin käyttäjien ei tarvitse maksaa tuotteista.

Terveellinen välipala-automaatti kouluun ja muihin julkisiin tiloihin

Välipala-automaatti sopii useisiin eri tiloihin, joihin halutaan aina saatavilla olevaa välipalaa tai juomia. Välipala-automaatti sopii erittäin hyvin ympärivuorokautisesti toimiville tiloille, kuten kouluihin ja muihin oppilaitoksiin, sairaaloihin, urheiluhalleihin, toimistoihin, työpaikoille, hotellin aulatiloihin sekä juna-ja bussiasemille. Terveellinen välipala auttaa jaksamaan koulussa, töissä ja harrastuksissa.

Välipala-automaatin vuokraus- ja leasing-palvelut

Välipala-automaatit tarjoamme aina täyden palvelun periaatteella. Tuomme välipala-automaatin toimitiloihisi ja hoidamme sen täytön ja huollon säännöllisin väliajoin. Helppoa ja nopeaa.

Miksi Selecta?