Toimialaratkaisut

Selectan kahvi-ja muut automaatit sopivat kaiken kokoisiin tiloihin - sekä pienille että suurille organisaatioille. Automaattimme sopivat hyvin esimerkiksi toimistoihin, teollisuuteen, terveydenhuoltoon ja oppilaitoksiin.

Kahvi-ja muut juoma-automaatti sopii hyvin erilaisiin työ- ja toimintaympäristöihin, joille Selecta tarjoaa automaatteina kokonaispalveluna. Kaikki taukohetkiratkaisumme sisältävät kahvin, kahvilaitteen, palvelun, toimituksen ja huolenpidon. Voit hoitaa kahvilaitteen päivittäisen huollon itse tai voit antaa Selectan hoitaa kaiken puolestasi.

Monipuolinen kioski- ja välipala-automaatti sopii useisiin eri tiloihin, vaikka ympärivuorokautisesti toimiville, kuten kouluun ja muihin oppilaitoksiin, sairaalaan, ostoskeskukseen, harrastepaikkaan, urheiluhalliin, toimistoon, työpaikalle, hotellin aulatiloihin sekä juna-ja bussiasemille. Terveellinen välipala auttaa jaksamaan koulussa, töissä ja harrastuksissa.

Selecta tarjoaa asiakkailleen aina nautinnollisia taukohetkiä. Juomien ja ruokien makuja on monia, siksi Selectan automaateista löytyy valinnanvaraa niin suolaisen kuin makeankin ystäville, virvoitusjuomia ja energiapatukoita unohtamatta. Automaateillamme voit maksaa kätevästi erilaisilla maksutavoilla, kuten tekstiviestillä tai pankkikortilla.

Selectan automaattien suosio kasvaa jatkuvasti – valitse sinäkin suosittu Selectan taukopalveluratkaisu.

Pyydä kahviautomaatista tarjous sinun toimitiloihin

Miksi Selecta?