Kahviautomaatti sairaalaan ja terveyskeskukseen

Sairaalassa ja terveyskeskuksessa taukohetket tärkeitä ja niitä tarvitaan vuorokauden ympäri. Taukohetki tarvitsee usein kupin lämmintä tai kylmää juotavaa ja pientä välipalaa. Selecta tarjoaa teryveydenhuollon toimipisteisiin helppoa taukopalveluratkaisua, joka toimii vuorokauden ympäri sekä itsenäisenä kioskiautomaattina että kätevänä ravintola- ja kahvilapalvelujen täydentäjänä. Kioski- tai välipala-automaatin pariksi aulatilaan sopii hyvin kahviautomaatti, joka valmistaa täyteläistä kahvia tuoreista pavuista.

Kioskiautomaatista suolaisia ja makeita välipaloja sekä kylmiä juomia

Terveydenhuolto

Tarjoa herkullisia juomia ja laadukkaita välipaloja potilaille, asiakkaille, vierailijoille ja henkilökunnan jäsenille, kuten hoitajille ja lääkäreille. Kahvi- ja teehetki pienellä makealla tai suolaisella välipalalla antaa energiaa ja lisää jaksamista päivällä ja yöllä. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia tarjottavia kahvi-, vesi- ja välipala-automaatteihin, jotka sopivat myös hyvin terveydenhuollon ja hyvinvoinnin toimipisteisiin.

Useita eri maksutapoja

Automaateillamme voit maksaa kätevästi erilaisilla maksutavoilla, kuten tekstiviestillä, pankkikortilla ja puhelimella. Automaatteissa ei tarvitse olla maksuja käytössä, mikäli haluat tarjota välipaloja maksutta.

Kahviautomaatti sairaalaan ja terveydenhuoltoon - kokemuksia

Voit tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka asiakastyytyväisyyttä on saatu parannettua automaattiratkaisuillamme.

Kysy lisää automaattiratkaisuistamme

Miksi Selecta?