Kahviautomaatti toimistoon ja työpaikalle

Tauot, vaikka lyhyetkin sellaiset, tekevät työpäivästä paremman! Ne tuovat energiaa, inspiroivat, antavat erinomaisen mahdollisuuden vaihtaa kuulumiset työkavereiden kanssa. Kahvi on suomalaisille pyhä asia, mutta ei mikä tahansa kahvi, vaan laadukas, maistuva ja aistit herättelevä.

Selectan kahviautomaatit sopivat hyvin yritysten taukotiloihin ja auloihin

Toimisto

Mikä onkaan parempi tapa nauttia tauon autuudesta kuin herkutella maistuvalla kahvilla. Selectan tavoitteena on tehdä jokaisesta kahvikupillisesta täydellinen nautinto – maista ja ihastu! Anna Selectan hoitaa taukokahvituksenne ja keskittykää te itse oleelliseen, oman liiketoimintanne kehittämiseen ja kasvattamiseen. 

Selectan monipuolisesta automaattivalikoimasta löytyy jokaiselle juuri se oikea tapa nauttia kahvista. Kokonaisratkaisumme tarjoaa vaihtoehtoja niin tuoreen suodatinkahvin ystäville, kokonaisista pavuista jauhetun kahvin kannattajille kuin täyteläistä Espressoa rakastaville. Minkä tahansa tavan valitsetkin herkutella tuoreella kahvilla, Selectan makutakuu varmistaa, että kahvihetkesi on täydellinen nautinto.

Mikä kahviautomaatti sopii teidän toimistoon parhaiten? Tarvitsetteko myös vesiautomaattia ja välipala-automaattia?

Laaja valikoima teetä, kaakaota ja kahvijuomia työpaikoille

Hyvä kahvi ja tee on työpaikalla erittäin tärkeää, sillä ne parantavat työntekijöiden jaksamista ja antavat energiaa työskennellä. Toimistoratkaisumme sopivat niin pienille kuin suurille yrityksille - automaatit toimivat 24/7. Makutakuumme ansiosta valitsemme parhaimman automaattivaihtoehdon toimitiloihisi. Esimerkiksi papukahviautomaateista saat hetkessä kuumaa vettä teehen, kaakaota ja laajan valikoiman erilaisia kahvijuomia, kuten mustaa kahvia, kahvia maidolla tai sokerilla, aitoa espressoa, cafe lattea ja wiener caféa. 

Kahviautomaatti työpaikalla - asiakaskokemuksia

Selectalta löytyy aina on vaivaton taukoratkaisu erilaisiin työ- ja toimintaympäristöihin, sillä Selecta hoitaa kaiken automaatin täyttämisestä asti. Kaikki taukohetkiratkaisumme sisältävät kahvin, kahvilaitteen, palvelun, toimituksen ja huolenpidon. Voit hoitaa kahvilaitteen päivittäisen huollon itse tai voit antaa Selectan hoitaa kaiken puolestasi.

Voit tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka toimiston työntekijöiden työhyvinvointi ja vireystaso on parantunut kahviautomaattiratkaisuillamme.

Toimiston toimiva kahvitauko Ferrara kahviautomaatilla

Kysy lisää taukotilaratkaisuistamme

Miksi Selecta?