Kahvi- ja välipala-automaatti kouluun ja oppilaitokseen

Kirjojen pänttäämistä, tunnilta toiselle kaasuttamista, kokeita - sellaista se opiskelu välillä on, mutta ei hätää. Pidä taukohetki, nauti kuppi kahvia tai teetä ja virkistyt! Taukohetken kruunaa herkullinen välipala, kuten tuore hedelmä, joka kruunaa taukohetken. Tauot piristävät ja niiden jälkeen opiskelukin luonnistuu paremmin.

Energiaa aivoile ja keholle

Opiskelijat, opettajat ja kouluttajat tarvitsevat energiaa päivisin ja iltaisin. Hyvä kahvi tai tee sekä terveellinen välipala antaa energiaa opiskella ja piristää päivää, ja siksi ne tulisikin olla helposti saatavilla oppilaitoksien oleilutiloissa ja kahvihuoneissa.

Taukopalvelut oppilaitoksiin

Selecta tarjoaa oppilaitoksiin helppoa taukopalveluratkaisua, joka toimii vuorokauden ympäri sekä itsenäisenä kioskiautomaattina että kätevänä ravintola- ja kahvilapalvelujen täydentäjänä. Kioski- tai välipala-automaatin pariksi sopii hyvin kahviautomaatti, joka valmistaa ihanan täyteläistä kahvia tuoreista pavuista. Makuja on monia, siksi Selectan automaateista löytyy valinnanvaraa niin suolaisen kuin makeankin ystäville, virvoitusjuomia ja energiapatukoita unohtamatta.

Useita eri maksutapoja

Selectan kahvi-, vesi- ja välipala-automaatteihin on asennettavissa useita eri maksujärjestelmiä tai ne voi asettaa vapaakäytölle, jolloin oppilaiden ei tarvitse maksaa tuotteista. Esimerkiksi automaateissa voi maksaa tekstiviestillä, yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, kolikoilla sekä mobiilisovelluksella. 

Kahvi- ja kioskiautomaatti kouluun ja oppilaitokseen - kokemuksia

Voit tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka kahvi- ja välipala-automaattiratkaisut ovat parantaneet oppilaiden ja opettajien jaksamista ja vireystasoa.

Kysy lisää koulujen automaattiratkaisuistamme

Miksi Selecta?