Kahviautomaatti teollisuus- ja tuotantotilaan

Tuotantoketju skarppina! Mikä onkaan parempi tapa varmistaa se kuin pitää säännölliseseti taukoja kera kupillisen tuoretta kahvia. Anna Selectan hoitaa taukokahvituksenne ja tarjolla on aina täydellistä, juuri teille sopivaa kahvia Selectan kahviautomaatista. Automaattimme sopivat suuriin ja pieniin tuotantotiloihin.

Teollisuuden ja tuotannon työntekijöiden työhyvinvointia parantamaan

Teollisuus

Selectan monipuolisesta automaattivalikoimasta löytyy jokaiselle tehtaalle ja tuotantolaitokselle oikea tapa nauttia kahvista, teestä ja muista taukohetken antimista. nauttia kahvista. Työntekijöidenlaadukkaat taukohetket parantavat olennaisesti työhyvintia.

Kaikki taukohetkiratkaisumme sisältävät kahvin, kahvilaitteen, palvelun, toimituksen ja huolenpidon. Voit hoitaa kahvilaitteen päivittäisen huollon itse tai voit antaa Selectan hoitaa kaiken puolestasi. Voit lukea lisää kahvipalvelustamme täältä.


Kahviautomaatti teollisuuteen ja varastoon - asiakaskokemuksia

Mikä kahviautomaatti sopii teidän toimitiloihinne parhaiten? Tarvitsetteko myös vesiautomaattia ja välipala-automaattia?

Voit tutustua asiakasreferensseihimme ja lukea kuinka työntekijöiden työhyvinvointi ja vireystaso on parantunut taukotilaratkaisuillamme.

Kysy lisää taukotilaratkaisuistamme

Miksi Selecta?