Terveydenhuolto

Elämässä voi tulla eteen hetkiä ihan meillä jokaisella, jolloin tulee vietettyä pidempiä tai lyhyempiä aikoja sairaalassa tai terveyskeskuksessa. Taukohetket ovat silloin erityisen tärkeitä ja ne voivat olla ihan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Nauti kuppi kahvia, yhdistä siihen ravitseva välipala, ja taukohetkesi on täydellinen. Selecta tarjoaa teryveydenhuollon toimipisteisiin helppoa taukopalveluratkaisua, joka toimii vuorokauden ympäri sekä itsenäisenä kioskiautomaattina että kätevänä ravintola- ja kahvilapalvelujen täydentäjänä. Kioski- tai välipala-automaatin pariksi sopii hyvin kahviautomaatti, joka valmistaa ihanan täyteläistä kahvia tuoreista pavuista. 

Monipuolinen välipalavalikoima sopii hyvin paikkoihin, jossa tarvitaan erilaisia vaihtoehtoja, kuten sairaaloihin, kouluihin, ostoskeskuksiin, urheiluhalleihin sekä muihin harrastuspaikkoihin.

Selecta tarjoaa asiakkailleen aina nautinnollisia taukohetkiä. Makuja on monia, siksi Selectan automaateista löytyy valinnanvaraa niin suolaisen kuin makeankin ystäville, virvoitusjuomia ja energiapatukoita unohtamatta. Automaateillamme voit maksaa kätevästi erilaisilla maksutavoilla, kuten tekstiviestillä tai pankkikortilla.

Selectalta löytyy aina on vaivaton taukoratkaisu erilaisiin työ- ja toimintaympäristöihin, sillä Selecta hoitaa kaiken automaatin täyttämisestä asti. Sinun tehtäväksesi jää nauttia tauon ihanuudesta.

Selectan automaattien suosio kasvaa jatkuvasti – valitse sinäkin suosittu Selectan taukopalveluratkaisu.

Miksi Selecta?