Paras kahviautomaatti toimistoon!

Tauot, vaikka lyhyetkin sellaiset, tekevät työpäivästä paremman! Ne tuovat energiaa, inspiroivat, antavat erinomaisen mahdollisuuden vaihtaa kuulumiset työkavereiden kanssa. Kahvi on suomalaisille pyhä asia, mutta ei mikä tahansa kahvi, vaan laadukas, maistuva ja aistit herättelevä.

Mikä onkaan parempi tapa nauttia tauon autuudesta kuin herkutella maistuvalla kahvilla. Selectan tavoitteena on tehdä jokaisesta kahvikupillisesta täydellinen nautinto – maista ja ihastu! Anna Selectan hoitaa taukokahvituksenne ja keskittykää te itse oleelliseen, oman busineksenne kehittämiseen ja kasvattamiseen. Toimistoratkaisumme sopivat niin pienille kuin suurille yrityksille.

Selectan monipuolisesta automaattivalikoimasta löytyy jokaiselle juuri se oikea tapa nauttia kahvista. Kokonaisratkaisumme tarjoaa vaihtoehtoja niin tuoreen suodatinkahvin ystäville, kokonaisista pavuista jauhetun kahvin kannattajille kuin täyteläistä Espressoa rakastaville. Minkä tahansa tavan valitsetkin herkutella tuoreella kahvilla, Selectan makutakuu varmistaa, että kahvihetkesi on täydellinen nautinto.

Kaikki taukohetkiratkaisumme sisältävät kahvin, kahvilaitteen, palvelun, toimituksen ja huolenpidon. Voit hoitaa kahvilaitteen päivittäisen huollon itse tai voit antaa Selectan hoitaa kaiken puolestasi.

Mikä kahviratkaisu sopii teidän toimistoon parhaiten? Tutustu eri kahviautomaatti vaihtoehtoihin alla olevista linkeistä.

Miksi Selecta?