Tuotteet

Selectan monipuolisesta ja toimintavarmasta automaattivalikoimasta löydät taukohetkeenne sopivat automaatit. Mukaan laadukkaat raaka-aineet ja tuotteet, sekä Selectan loistava palvelu ja teillä on onnistunut taukohetki sekä työpaikoilla että julkisissa tiloissa.

Täydellinen kahvinautinto Selectan kahviautomaateilla

Selectan kahvi-, kioski-, välipala- ja vesiautomaatit edustavat alansa huippua niin muotoilun kuin käyttäjäystävällisyydenkin puolesta. Kahviautomaattivalikoimamme kattaa suodatin- ja papukahviautomaatit sekä Epresso-laitteet, joissa kaikissa on runsas kuumajuomavalikoima. Kioski- ja kylmäjuoma-automaatit tarjoavat kylmiä juomia, pientä purtavaa ja terveellisiä välipaloja ja auttavat jaksamaan arjessa ja vapaa-ajalla. Vesiautomaateista saat virkistävää vettä huoneenlämpöisenä tai viilennettynä, kuplilla tai ilman. Valikoimassamme on myös kaksi itsepalvelukahvila konseptia, miofino Coffee Bar sekä ainutlaatuinen Starbucks on the go. Selecta on kumppanisi täydelliseen taukohetkeen.

Meille selectalaisille kahvi on intohimo. Tämä intohimo ajaa meitä palvelemaan asiakkaitamme jatkuvasti paremmin – asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.

Tiedämme, kuinka täydellinen kuppi kahvia valmistetaan. Valikoimme parhaat kahvipapulaadut ympäri maailman ja huollamme kahviautomaattejamme säännöllisesti. Asiantuntemuksemme maistuu jokaisessa kahvikupillisessa tehden jokaisesta kahvihetkestä täydellisen nautinnon.

Herkullisia kahveja ja teetä jokaiseen makuun

Makuja on monia, niin on kahvivariaatioitakin. Yksi pitää tummemmasta paahdosta, toiselle sopii vivahteikas vaalea. Jollekin tärkeintä on, että saa kahvinsa nopeasti, joku taas haluaa nautiskella hitaasti ja maistella erilaisia kahvijuomia espressosta latteen. Yksi juo vain sertifioitua, luomu- tai reilun kaupan kahvia, toisen kahvimieltymyksiin sopii kofeiiniton kahvi. Olipa makusi millainen tahansa, Selectalta löydät sinulle sopivan vaihtoehdon jokaiseen taukohetkeen. Laaja kahvivalikoimamme kattaa laatukahveja tunnetuilta paahtimoilta kuten Paulig, Löfbergs, Meira, Arvid Nordquist, Zoegas sekä Selectan oma kahvibrändi miofino.

Jos kahvihammasta ei kolota niin nauti toki herkullinen kupillinen maistuvaa teetä. Selectan laajasta teevalikoimasta löytyy makuelämyksiä niin valkoisen, vihreän kuin rooibos-teen ystäville.

Laajasta oheistuotevalikoimasta löydät kaikki onnistuneet kahvitauon ainekset.

 

Miksi Selecta?