miofino Coffee Bar

Selectan omalla itsepalvelukahvilalla, miofino Coffee Barilla,  järjestät työpaikallesi onnistueet kahvitauot. Näyttävä kahvikulmaus, tarpeisiinne sopiva kahviautomaatti, oheistuotteet näppärästi esillä sekä kahvilaatu valintanne mukaan takaavat  nautinnollisen taukohetken sekä työntekijöille että yrityksenne vieraille.

miofino-kahvitauko on elämys

miofino Coffee Bar on syntynyt intohimosta kahviin ja se on saanut vaikutteita italialaisista kahviloista. Tämä ainutlaatuinen kohtaamispaikka toimistolla tuo yhteen kollegat ja asiakkaat herkullisen kahvin äärelle. Jokaisella tauolla vuoden jokaisena päivänä voit nauttia lempijuomaasi – Espressoa tai Caffe Lattea.

Aidon italialaisen kahvilan inspiroima

miofino Coffee Bar on saanut vaikutteita aidoista italialaisista Espressokahviloista. Jokainen yksittäinen miofino Coffee Bar huokuu puisine yksityiskohtineen ja tunnelmallisine taustakuvineen aidon italialaisen kahvilan henkeä. Tunnelmallinen valaistus luo pehmeän ja miellyttävän vaikutelman.

Tyylikäs muotoilu ja edelläkävijyys

Vain huippuluokan kahviautomaatti tekee oikeutta miofino Coffee Barille. Konseptiin tarkoin valittu Ferrara Duo papukahviautomaatti edustavaa laatua sekä maun, valikoiman, muotoilun, tekniikan että kestävyyden suhteen. Kaikki kahviautomaattimme ovat ammattilaisten asentamia ja ylläpitämiä, jotta pystymme takaamaan täydellistä ja aitoa, baristatasoista espressoa joka kerta.

Juomavalikoima joka vastaa kuluttajien makutottumuksiin

Tarjoamme kuluttajille laajan valikoiman heidän suosikkijuomiaan kuten Espressoa, Cappuccinoa ja Lattea. Tutustu monipuoliseen kahvivalikoimaamme. Tarkoin laaditut kahvisekoitustemme reseptit takaavat täydellisen kupillisen kahvia jokaiseen makuun jokaisella markkina-alueellamme. Jokainen papu on huolella valittu vastaamaan korkeita laatu- ja makuvaatimuksiamme.

Kysy lisää miofino Coffee Bar itsepalvelukahvilasta alueesi myyjältä. 

Miksi Selecta?