Starbucks on the go - Starbucksin kuuluisaa kahvia ja yhteisiä hetkiä.

Starbucks kahvit

Starbucks on the go premium-kahvikonsepti voidaan asentaa useisiin eri tyyppisiin tiloihin, kuten toimistoihin, sairaaloihin, yliopistoihin ja huoltoasemille. Se tarjoaa valikoiman korkealaatuisia kuumia juomia, mukaan lukien Espresso-pohjaiset juomat, Chai Tea Latte, kaakao ja teejuomat. Espresso-pohjaiset juomat valmistetaan samasta korkealaatuisesta 100 % Reilun kaupan sertifioidusta Espressosta, jota käytetään Starbucksin miljoonissa kahviloissa ympäri maailman. Starbucks on the go -konsepti on suunniteltu muuttamaan tapa, jolla ihmiset kokevat kahvihetken ja tarjoamaan miellyttävä tauko työpäivään.

Yhteisiä hetkiä

Piristä päivääsi ja nauti kuppi ainutlaatuista Starbucks-kahvia. Tai kutsuisitko työkaverisi mukaan ja viettäisitte yhdessä kahvintuoksuisen ja makuhermoja hivelevän taukohetken. Olitpa sitten töissä, vapaa-ajalla tai matkan varrella pidä tauko ja nauti aidosta Starbucksin kahvilakokemuksesta. Mikä onkaan oivallisempi tapa pitää yhteyttä muihin kuin nauttia yhdessä täydellinen kuppi Starbucks-kahvia. 

Inspiraation aika

Starbucks on nyt lähellä sinua, olitpa toimistossa, yliopistossa, tien päällä tai sairaalassa – tarjoilemme juomamme Starbucks-kahviloista tuttujen standardien mukaisesti yhdistettynä Selectan erinomaiseen huolenpitoon. Selectan ja Starbucksin intohimo kahviin inspiroi tähtäämään aina parempaan.

Löydä uusi tapa ajatella “minusta” “meihin”

Työntekijäsi ja vieraasi ansaitsevat jotain spesiaalia, joten tarjoa heille uusi & erilainen mahdollisuus nauttia maailmanluokan kahvia. Starbucks on the go -itsepalvelukahvilan rento tunnelma tarjoaa oivallisen paikan kohdata työkavereita tauon merkeissä ja vaihtaa muutama sana myös työasioiden ulkopuolelta nauttien samalla vertaansa vailla olevia kuumia juomia! Mikä parasta samalla rentoudut ja lataat akkujasi.


Lue lisää Starbucks on the go itsepalvelukahvilasta täältä tai kysy lisätietoja alueesi myyjältä. Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

Starbucks on the go

Miksi Selecta?