Käyttöehdot ja asiakasrekisteriseloste

Selecta Suomi -sivuston käyttöehdot löytyvät täältä. Käyttämällä Selecta Suomi -nettisivuja, hyväksyt käyttöehdot.

Rekisterinpitäjä:

Oy Selecta Ab (y-tunnus 0202563-1)
Atomitie 5 C
00370 Helsinki
Puh. 0207 210 300
info@fi.selecta.com

Rekisteriasiat: 

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisterin nimi:

Oy Selecta Ab:n asiakas-, merkkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:  

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin sisältö: 

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi 
  • Sähköpostiosoite 
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero 
  • Organisaatio ja asema 
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki 

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet: 

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä,messuilla ja tapahtumissa kerätyistä yhteystiedoista, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksimainittuja. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset: 

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietojen poistaminen:

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


Sivuston käyttöehdot:

Internet on avoin verkko, jota kaikki voivat käyttää. Sinun ja Selectan välinen tiedonvaihto Internetissä voi joutua myös muiden käsiin. Selecta noudattaa henkilökohtaisten tietojen (“Data”) käsittelyssä voimassa olevia tietosuojalakeja.

Kun vierailet verkkosivustossa kirjautuessasi sisään Selectaan ja käyttäessäsi verkkosivustoa, Selecta saa automaattisesti tiedot ja rekisteröi ne palvelimensa lokiin sinun palvelimeltasi, mukaan lukien IP-osoitteesi ja liikkumisesi verkkosivustossa. Selecta kerää tietoa postauksistasi ja tapahtumistasi sekä Selectan tuotteiden että palveluiden käytöstä.  Selecta käyttää näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin: tarjotakseen sinulle palveluita, ottaakseen sinuun yhteyttä ja tehdäkseen tutkimuksia ja raportteja.

Evästeiden käyttö:

Selecta voi asettaa Selecta-evästeitä ja jäljitteitä tietokoneellesi. Näitä tietoja keräämällä halutaan etupäässä valvoa sivuston käyttöä ja suorituskykyä sekä helpottaa liikkumistasi sivustossa. Selecta voi käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google, Inc:n web-analyysipalvelu sekä Googlen AdWords / DoubleClick markkinointia. ("Google") ja käyttämällä Selecta-verkkosivustoa hyväksyt, että Google käyttää Selectan kautta sinusta saamiaan tietoja yllämainittuihin tarkoituksiin. Google Analytics ja AdWords/DoubleClick käyttää "evästeitä", ja evästeiden kautta saadut tiedot koskien Selecta-verkkosivustojen käyttöäsi (mukaan lukien IP-osoitteet) tallennetaan Googlen toimesta Yhdysvalloissa sijaitseviin palvelimiin. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen käyttäytymistäsi Selecta-verkkosivustossa, laatiakseen sivuston ylläpitäjille raportteja verkkosivuston liikenteestä sekä tarjotakseen verkkosivuston liikenteeseen ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Google voi myös luovuttaa näitä tietoja, jos sitä vaaditaan lakisääteisesti tai kun kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. 

Google ei yhdistä IP-osoitettasi minkään muiden Googlen tallentamien tietojen kanssa. Käy Googlen verkkosivustossa, jos haluat saada lisätietoja Googlen yksityisyydensuojakäytännöstä. Jos et halua saada evästeitä, aseta laitteesi hylkäämään kaikki evästeet, estämään kaikki evästeet tai saamaan varoituksen, ennen kuin eväste tallennetaan laitteellesi. Evästeiden hylkääminen saattaa estää Selecta-verkkosivuston toimimisen kunnolla.

Lisäksi Selecta käyttää sivuston toiminnan testaamiseen VWO-sovelluksen, joka on Wingify Software Pvt.Ltd yrityksen verkkotoiminnan kehitystyökalu, evästeitä. Myöskin Selecta käyttää SharpSpring-markkinointiautomaatiosovelluksen evästeitä, joiden avulla voidaan tarjota kävijöille paremmin kohdennettua sisältöä.
Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten on saatava lupa vanhemmiltaan tai huoltajaltaan, ennen kuin he saavat antaa henkilökohtaisia tietoja Selectan verkkosivustossa. Sähköpostitse tai muuten lähettämäsi viestintä tai materiaali mukaan lukien tiedot, kysymykset, kommentit, ehdotukset tai vastaavat käsitellään ei-luottamuksellisina ja julkisina ja suostut, että Selecta saa käyttää näitä viestejä tai materiaaleja omiin tarkoituksiinsa.

Selecta varaa itselleen oikeuden lähettää sinulle Selectan palveluihin liittyviä tietoja. Mikäli et halua vastaanottaa sellaisia tietoja, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen info@if.selecta.com. Selecta ei vuokraa, myy eikä jaa tietoja kolmansien osapuolien kanssa. Selecta antaa tietojen käyttöoikeudet vain sellaisille työntekijöille tai palveluntarjoajille, joilla on perusteltu syy tietojen käyttämiseen. Selecta suojaa tiedot aineellisesti, sähköisesti ja proseduaalisesti ja edellyttää palveluntarjoajiltaan samantasoista tietojen suojausta. Jos sinulla on kysymyksiä sinua koskevien tietojen kohdalla, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@fi.selecta.com.

Miksi Selecta?