Ylivertainen palvelu!

makutakuu

Keskitymme kaikissa toiminnoissamme laatuun ja asiakkaalle toimitettavaa ylivertaiseen palveluun. Huolehdimme aina koko kokonaisuudesta pienimpiin yksityiskohtiin ja näin varmistamme alamme laatujohtajan aseman.

Perehdytys ja koulutus

Kaikki Selectan uudet työntekijät osallistuvat perehdytysohjelmaan, jossa saa monipuolisen kuvan Selectan toiminnoista niin asiakkaiden parissa kuin teknisessä keskuksessa. Sen lisäksi kaikki suorittavat Selecta Taste Academy  maku- ja kahvikoulutuksen, jolla varmistetaan henkilöstön huippukahvitietämys. Korkean laadun ylläpitämiseksi ja henkilöstön osaamisen kehittämiseksi järjestetään jatkokoulutuksia, jotta käsittelevät kaikkia Selectan liiketoimintaan liittyviä osa-alueita, kuten hygieniaa, laitteiden toimintaa ja tuotevalikoimaa. 

Laadunvalvonta 

Automaattimme toimivat ensiluokkaisesti ja niiden käyttämät tuotteet ovat parasta mahdollista laatua. Kahvi maistuu aidolta kahvilta, eli hyvältä. Automaatit ovat puhtaita ja ovat heti tunnistettavissa Selecta-automaateiksi niiden brändäyksen myötä. 

Asiakastutkimukset

Asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä on meille tärkeää. Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä palvelumme laatuun säännöllisesti tehtävillä asiakastyytyväisyyskyselyillä sekä automaattiemme välittömässä läheisyydessä tehdyillä makupalautekyselyillä. Varmistamme palvelumme laadun antamalla Makutakuun, jolloin asiakkaamme saavat haluamaansa kahvia. 

Tekninen keskus 

Joskus voi käydä niinkin ikävästi, että tuotteisiimme/automaatteihimme tulee vika. Asiakkaamme ei tarvitse huolestua asiasta, koska ylivertainen palvelumme huolehtii tapahtuneesta. Tarvittavat tahot saavat tiedon asiasta välittömästi ja korjaustoimet hoidetaan asiantuntijoidemme toimesta. Suhtaudumme suurella vakavuudella jokaiseen huoltotoimenpiteeseen ja kehitämme niiden pohjalta huolto-ohjelmaamme. 

Oiva-raportti

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Selectan elintarviketurvallisuuden taso on korkeinta laatua eli oivallista tasoa. Tutustu tarkemmin Selectan Oiva-raporttiin

ISO 14001 -sertifikaatti

Olemme todella ylpeitä kaikki toimipisteemme kattavasta ISO 14001 -sertifikaatista, jossa kiinnitetään erityishuomio ympäristöseikkoihin. 

Miksi Selecta?