Ainutlaatuinen makutakuu ja ylivertainen palvelu!

Selecta tarjoaa asiakkailleen ylivertaista palvelua, jonka varmistamme jatkuvalla palveluiden ja tuotevalikoiman kehittämisellä. Makutakuu takaa asiakkaillemme juuri heidän toiveidensa mukaisen kahvin.


Selectan visio ylivertaisesta asiakaspalvelusta on perusta toiminnallemme, jonka varmistamme seuraavilla asiakaslupauksilla ja toiminnalla.  

Selectan Visio: Parempien taukohetkien puolesta

Parempaa kahvia työpaikalle

Välitämme sinusta

Kuuntelemme asiakasta ja tarjoamme parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivan palveluratkaisun. Emme jätä asiakasta yksin, vaan varmistamme, että hän on tyytyväinen palveluun ja kahvin makuun koko asiakkuuden ajan.

Voit aina luottaa meihin

Teemme kuten lupaamme, olipa sitten kyseessä pieni tai iso asia. Kohtelemme kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti ja samalla ammattitaidolla. 

Meiltä saat parhaan ratkaisun

Asiakas saa meiltä moitteettomasti toimivan ratkaisun, joka tarjoaa aidon makunystyröitä hivelevän nautinnon. Selecta toimii alansa aallonharjalla, joten asiakkaat saavat heti tuoreeltaan alan uusimmat tiedot, taidot ja tuotteet. 

Paras mahdollinen maku

Teemme kaikkemme tarjotaksemme parhaan mahdollisen maun. Varmistamme sen olipa sitten kyseessä automaatin säädöt tai osaamisen ylläpitäminen. Alan ammattilaisina jaamme mielellämme asiakkaillemme alan tietoa.  


Visiomme lisäksi Selectan alla kuvatut arvot toimivat yrityksemme tukipilareina ja mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. 

Tukipilarit

Tuoreus. Uudenlainen tapa viettää taukoa.

Olemme kehityksen aallon harjalla niin laitteissamme, tuotevalikoimassamme kuin palvelukokonaisuuksissa ja tarjoamme asiakkaillemme uusimmat toimialamme tuulet.

Huolenpito. Välitämme ympäristöstä.

Olemme ISO 14001 -ympäristösertioitu. Hiilijalanjälkemme on minimoitu ja sertifioitujen tuoteidemme määrä valikoimassamme kasvaa päivä päivältä. Meille on tärkeää kantaa kortemme kestävän kehityksen toiminnan puolesta.

Erinomaisuus. Parempaa kahvia työpaikoille.

Olemme ylpeitä voidessamme toimia paahtimoriippumattomasti ja näin asiakkaamme saavat aina markkinoiden laajimman ja laadukkaimman valikoiman parhaita kahveja. Annamme Makutakuun, jolla varmistamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeidensa mukaisen kahvin. Selectalaiset ovat koulutettuja kahvin, teen ja muiden tuotteidemme saloihin. 

Nautinto. Parempia taukoja työpaikoille.

Laaja ja monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita aina suolaisesta makeaan ja välipaloista herkkuihin kyseiseen sesonkiin sopien.

Laaja valikoima erilaisia kahviautomaatteja ja muita automaatteja

Miksi Selecta?