Makutakuu

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme makutakuun. Selectan laadukkaat kahviautomaatit, kahvipalvelu ja paahtimoriippumattomuus takaavat, että löydämme jokaiselle omaan makuun sopivan kahviautomaatin ja oikeat raaka-aineet ja oheistuotteet.

Hyvän kahvin takuu

Jokaiseen makuun löytyy sopiva kahvi. Siitä me Selectalla olemme varmoja. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys. Siksi tarjoamme Selectan makutakuun. Jos et ole tyytyväinen kahviisi, autamme löytämään oikean ratkaisun. Voimme esimerkiksi kalibroida automaatin tai säätää asetuksia, vaihtaa kahvilaatua ja kahvin paahtoastetta. Otamme huomioon myös alueelliset erot. Kahvitottumukset ja -mieltymykset vaihtelevat maan eri osissa sekä maun että voimakkuuden suhteen. Lisäksi paikallinen vesi vaikuttaa kahvin makuun. Selecta pitää huolen, että työpaikallasi on aina kahvia, jota sekä juodaan että tarjoillaan mielellään.

Parempaa kahvia työpaikalle!

Muutama kerta vaihdettiin kahvilaatuja ja automaatin säätöjä, kunnes löysimme meille sopivan, riittävän tumman maun. Selectan antama makutakuu todellakin toimi ja he pitivät palvelulupauksensa varmistamalla tyytyväisyytemme automaattikahviin”, Mikko Särkikangas, myyntijohtaja, e21 Solutions, lue lisää e21 Solution Oy:n tyylikkäästä toimistoratkaisusta.

Tutustu kahviautomaatteihimme


Kolme vaihetta sopivan kahvin löytämiseksi

coffee master työssään

Vaihe 1. 

Mikäli ette ole tyytyväisiä kahvinne makuun, soittakaa Selecta Huoltopalveluun 020 331 333, avoinna arkisin kello 8-16. Teknikko tulee kalibroimaan kahviautomaattinne ja tarkastamaan reseptiikan. Jokaisella kahvilaadulla on omat säätönsä, jotka tuovat kahvin makuvivahteet, paahdon ja luonteen parhaiten esille.

Vaihe 2.
Jos vaihe 1. jälkeen ette kuitenkaan koe kahvin makua tyydyttäväksi, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme tai suoraan nimettyyn yhteyshenkilöön Selectalla. Teille suositellaan toista kahvilaatua, joka sopii makuunne paremmin. Kahvin vaihdon yhteydessä pääsette heti maistelemaan uutta kahvia ja antamaan palautteenne.

Vaihe 3.
Jos edellä mainitut toimenpiteet eivät johda miellyttävään lopputulokseen, pohditaan uudistuksia kahviautomaatin suhteen. Vaihdetaanko kahviautomaattiin, joka suodattaa tuoretta kahvia vastajauhetuista pavuista? Tai korkealaatuiseen espressoautomaattiin, joka valmistaa lempeää lattea espressopavuista ja tuoreesta maidosta? Mahdollisuuksia on rajattomasti, emmekä luovuta, ennen kuin olette tyytyväisiä.

Miksi Selecta?