Kouvolan Asuntomessuilla nautitaan Pelican Rouge –kahvia

Kouvolan asuntomessuilla nautitaan Pelican Rouge –kahvia

Asuntomessut ovat ajankuva suomalaisesta asuntosuunnittelusta ja -rakentamisesta, mutta myös suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Ne ovat jokakesäinen kansanjuhla ja näkyvä, keskustelua herättävä mediatapahtuma. Vuoden 2019 asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa. Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, yhdessä uljaan luonnon kanssa luovat alueelle oman uniikin luonteen. Pelican Rouge on asuntomessujen virallisena kahvikumppanina jo toista vuotta.

Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Asuntomessut perustettiin vuonna 1966 lisäämään suuren yleisön asuntotietoutta sekä parantamaan asuntosuunnittelun ja -rakentamisen laatua. Tällä ajatuksella Asuntomessuja on järjestetty vuodesta 1970 lähes vuosittain.

Asuntomessuilla tuottajat ja kuluttajat kohtaavat. Niillä esitellään toimiviksi ja kestäviksi koettuja ratkaisuja sekä esimerkkejä rakentamiseen ja asumiseen liittyvien uusimpien tutkimusten soveltamisesta käytäntöön.

Kouvolan asuntomessuilla voi vierailla 12.7.-11.8.2019 välisenä aikana. Alueella nautitaan kauniiden kotien lisäksi erinomaista Pelican Rouge -kahvia.

 

Lisätietoa asuntomessuista