PUNAINEN PAAHTO – Pelican Rougen valmistama uusi IFK-kahvi

Punainen Paahto

Pelican Rougen valmistama uusi IFK-kahvi

Vuonna 1863 Belgian Antwerpenissä aletaan paahtaa kahvia. 34 vuotta myöhemmin Helsingissä perustetaan urheiluseura. Molempia yhdistää punaisen värin lisäksi intohimo ja periksi antamattomuus. Ja reilu 120 vuotta myöhemmin kädessäsi on stadilaiseen ja belgialaiseen makuun sopiva kahvi.

Pelican Rouge on valmistanut HIFK-jääkiekkojoukkueelle uutuuskahvin, Punaisen Paahdon. IFK-kahvi on täyteläinen kahvisekoitus, jossa on hapokas ja marjainen aromi. Kahvi on pakattu 250 gramman pakkauksiin.

Tuote lanseerattiin jääkiekkojoukkue Helsingin IFK:n toimesta 15.8.2019 joukkueen omissa grillibileissä. Tuotetta voi ostaa IFK:in omasta fanikaupasta sekä suurimmista pääkaupunkiseuden Prismoista, Citymarketeista, K-Supermarketeista, K-Marketeista ja HOK-Elannon Food Marketeista.

HIFK ja Pelican Rouge ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Töölön Jäähallin Peto-luolasta löytyvät Pelican Rougen kahvilaitteet HIFK:in faneille. Uutuuskahvin myötä Pelican Rouge toivottaa HIFK-faneille loistokkaita kahvihetkiä!