Kansainvälistä kahvipäivää vietetään 1.10.

Pelican Rouge haluaa toivottaa työyhteisöllenne hyvää kansainvälistä kahvipäivää, jota vietetään tänään 1.10.2019. Me Pelican Rougella olemme sitä mieltä, että herkullinen kahvikupillinen on elämän pieni suuri nautinto, joka tulisi olla jokaisen ulottuvilla. Kahvin äärellä syntyvät parhaat keskustelut ja kirkkaimmat ideat. Kevyt jutustelu työpaikan kahviautomaatilla voi jalostua ajatuksiksi ja konkreettisiksi ratkaisuiksi.

Suomalaiset juovat eniten kahvia maailmassa, noin 10 kg/hlö vuodessa. Makutottumuksia on kuitenkin erilaisia. Tiesitkö, että kahvillamme on yli 150 vuotias historia ja Pelican Rouge oli yksi Euroopan ensimmäisistä valmiiksi paahdettua kahvia myyneistä kahvipaahtimoista.

Kahvin juhlapäivän kunniaksi tässä sinulle ylivertainen kahviresepti, joka hemmottelee kahvinjuojia. Suosittelemme kokeilemaan tätä syksyistä juomaa, vaikka työkavereiden kanssa kahvitauolla!

Syksyinen kurpitsa-latte

Syksyinen kurpitsa-latte

(2 annosta)

 2 dl vahvaa kahvia
 1 dl kurpitsasosetta
1 dl kondensoitua maitoa
1,5 tl mausteita (esim. kanelia, inkivääriä, kardemummaa ja neilikkaa)
2 dl maitovaahtoa

Sekoita kondensoitu maito sekä mausteet kurpitsasoseeseen ja kuumenna kattilassa sekoittaen. Kaada kahvi isoihin mukeihin ja lisää myös kurpitsaseos mukeihin. Kaada vaahdotettu maito päälle. Koristele kermavaahdolla ja kanelilla.