Pelican Rougen laitteiden hoitoa koskeva tiedote koronapandemian aikana

Tiedote 28.4.2020

Pyrimme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä mahdollisimman tehokkain keinoin

Koronapandemian vaikutukset ovat muokanneet koko yhteiskuntaamme lyhyessä ajassa merkittävästi, ja myös Pelican Rougen operatiiviseen toimintaan tuli keväällä muutoksia. Haluamme estää koronaviruksen leviämisen mahdollisimman tehokkaasti. Työntekijöiden, asiakkaiden, kuluttajien ja koko yhteiskunnan turvallisuus on meille tärkeintä.

Tavoitteenamme on jatkaa päivittäistä toimintaamme normaalisti ensiluokkaisella palvelulla tarjoten kahvi-, vesi- ja välipalatuotteita nautittavaksenne. Jotta emme aseta työntekijöitämme alttiiksi virukselle, pyydämme asiakkaidemme henkilökuntaa noudattamaan asianmukaisia turvavälejä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittaa vähintään yhden metrin turvaväliä toisiin ihmisiin. Toivomme tämän toteutuvan myös asiakkaidemme toimitiloissa.

Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan, että laitteiden kosketusnäyttöjä vasten ei tule käyttää teräviä esineitä, koska laitteet voivat vaurioitua. Puhdistamme laitteiden näyttöjä ja valintapainikkeita työntekijöidemme toimesta asiakaskäyntien yhteydessä.

Mikäli toimitiloissanne on kahvilaitteita, jotka ovat olleet poissa käytöstä, suosittelemme, että laitteisiin vaihdetaan uudet raaka-aineet ennen niiden uudelleen käynnistämistä. Premium-asiakkaidemme toimitiloissa vaihdamme uudet raaka-aineet asiakaskäynnillä Pelican Rougen toimesta.

Mikäli yrityksessänne oleva laite on ollut pois käytöstä enemmän kuin yhden kuukauden, suosittelemme laitteen uudelleen käynnistämistä huoltohenkilökuntamme toimesta. Näin vältymme mahdollisilta laitevaurioilta. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, kun asia on yrityksessänne ajankohtainen.

Käynnistäessä laitteen itse, valvokaa laitteen välittömässä läheisyydessä sen lämpenemiseen saakka ja vielä tämän jälkeen ennen kotiinlähtöä. Toisinaan laitteiden tiivisteet kuivuvat laitteen käyttämättömyyden johdosta ja laite voi alkaa vuotamaan.

Ohjeita laitteiden pesuun ja ylläpitoon löydät täältä