Pelican Rouge, osa Selecta-konsernia

Pelican Rouge, osa Selecta-konsernia

Kahvilaitteiden asiantuntijan ilme uudistuu

Vuodesta 2018 Euroopan laajuiseen Selecta-konserniin kuulunut Pelican Rouge uudistaa ilmettään. Jatkossa yritys tunnetaan edelleen nimellä Pelican Rouge Coffee Solutions Oy, mutta konserni tullaan ottamaan näkyvämmäksi osaksi yrityksen ilmettä. Uudistus aloitetaan pikimmiten, ja toteutetaan seuraavien kuukausien aikana.

Selecta-konserni on perustettu vuonna 1957 ja se on laajentunut sekä luonnollisen kasvun että yritysostojen myötä. Konsernin pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Vuoden 2018 yritysoston myötä Pelican Rougen maaorganisaatiot sekä Hollannissa sijaitseva Pelican Rouge -paahtimo, jolla on yli 160 vuoden kokemus kahvin paahtamisesta, siirtyivät Selecta-konsernin omistukseen.

Suomessa Pelican Rouge Coffee Solutions Oy tarjoaa kahvipalveluja erilaisten yritysten tarpeisiin valtakunnallisesti. Yritys räätälöi sopivat palvelumuodot sekä maistuvat, sertifioidut Pelican Rouge, Starbucks sekä Lavazza-kahvit jokaiselle työpaikalle. Laadukkaiden kahvilaitteiden lisäksi valikoimasta löytyvät myös raikasta kotimaista lähdevettä ja välipalalaitteet yritysten toimitilojen tarpeisiin.

Yrityksille suunnattujen palvelujen lisäksi Pelican Rouge tunnetaan myös vähittäiskaupassa tummapaahtoisista UTZ sekä Reilu Kauppa -sertifioiduista kahveistaan. Kahveissamme on aistittavissa mm. tummaa suklaata, paahteisuutta ja syvän täyteläisiä sävyjä. Vähittäiskaupan valikoimasta löytyvät herkulliset kahvisekoitukset papuina ja suodatinkahveina.

Suomen toimitusjohtaja Timo Pietilä näkee ilmeen uudistuksen erittäin positiivisena asiana. ”Olemme erittäin innoissamme yrityksen ilmeen uudistamisesta. Suomen toiminnot tulevat näkyväksi osaksi isompaa konsernia, joka on tukenut meitä jo pitkään esimerkiksi hankintojen osalta. Palvelemme asiakkaita laadukkaasti samalla ammattitaidolla, mistä asiakkaamme meidät tuntevat, tarjoten kattavia kahvilaitepalveluita sekä laadukasta kahvia työpaikoille henkilöstön ja vieraiden iloksi.”

Pelican Rouge Coffee Solutions Oy on toimialansa johtava asiantuntija. Oman paahtimon kahvituotteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat kansainväliset laatukahvit Starbucks ja Lavazza sekä lähdevesipalvelu, vesilaitteet ja välipala-automaatit.

 

Selecta on Euroopan johtava itsepalveluautomaattien tarjoaja. Selectan pääkonttori on sijainnut Sveitsissä vuodesta 1957 lähtien. Selecta toimii 16 maassa ja palvelee keskimäärin yli 10 miljoonaa kuluttajaa päivässä 475 000 myyntipisteensä kautta. Selectan toiminnan erinomaisuus on tunnustettu useilla teollisuuspalkinnoilla. Lisätietoja osoitteessa www.selecta.com.

00:00 / 00:00