Pelican Rougen Reilun Kaupan uutuuskahvit ovat saapuneet vähittäiskauppoihin

Pelican Rougen vähittäiskaupan tuoteperhe on laajentunut kuninkaallisella Queen Blend -suodatinkahvilla ja herkullisen suklaisella Soul Blend -papukahvilla. Kahveilla on maailmanlaajuisesti arvostetut vastuullisuussertifikaatit.

Ylellinen Queen Blend -suodatinkahvi

Ylellinen Queen Blend -suodatinkahvi

Queen Blend -suodatinkahvi on vivahteikas keskitummapaahtoinen uutuus, jonka pavut on kerätty kolumbialaisilta ja perulaisilta luomutiloilta. Kahvin monipuolisessa ja herkullisessa maussa on löydettävissä tummia ja kypsiä hedelmiä sekä hunajaisia vivahteita, jotka jättävät miellyttävät pyöreän ja pehmeän suutuntuman.

Pelican Rouge Soul Blend -papukahvi

Reilun Kaupan Soul Blend -papukahvi

Uusi Reilun Kaupan Soul Blend -papukahvi on ehdottomasti nautiskelijoiden valinta, sillä kahvin pitkässä ja pehmeässä maussa on runsaasti hedelmäisiä ja karamellimaisia vivahteita. Kannattaa kokeilla kahvien valmistusta perinteisen suodatinkeittimen lisäksi esimerkiksi French pressillä, Aeropressillä tai vaikkapa perinteisellä kahvipannulla.

Soul Blend -kahvin myötä koko papukahvivalikoima kokee tyylikkään pakkausuudistuksen. Uusi pakkaus on erittäin kuluttajaystävällinen helpon avaus- ja suljentamekanisminsa myötä ja se säilyttää kahvipavut mahdollisimman tuoreina.

Tutustu Pelican Rougen -kahveihin.

Pelican Rouge on vastuullinen kahvintuottaja

”Meille on erityisen tärkeää, että kaikki kahvimme ovat kansainvälisesti arvostettujen ja puolueettomien järjestöjen sertifioimia, eli niistä löytyy joko Rainforest Alliance, UTZ, Reilu Kauppa tai Luomu -sertifiointi. Lisäksi koko vähittäiskaupan kahvivalikoima on saanut hiilineutraali-sertifikaatin eli kahvin matka viljelyksiltä tänne Suomeen ja siitä aiheutuneet hiilidioksidipäästöt on hyvitetty. Olemme todella ylpeitä vastuullisesti tuotetusta kahvivalikoimastamme!” iloitsee avainasiakaspäällikkö Laura Hakkarainen.

Pelican Rouge hyvittää kahvin tuotannossa syntyneet hiilidioksidipäästöt Fair Trade Carbon Credits sekä Groenbalans -järjestöille. Molemmat järjestöt istuttavat muun muassa uutta metsää sekä lahjoittavat biokaasulla toimivia keittoliesiä ja muita kestävän energian ratkaisuja kehitysmaihin. Pelican Rouge on esimerkiksi Fair Trade Carbon Credits -järjestön kautta mukana tukemassa projektia, jossa lahjoitetaan etiopialaisille kahvinviljelijäyhteisöille puhtaita ja energiatehokkaita keittoliesiä. Tämän projektin tarkoitus on vähentää yhteisöjen hiilidioksidipäästöjä ja puun kulutusta 40 prosenttia.

Sertifioidut uutuuskahvit löytyvät hyvinvarustelluista K-kaupoista. Pelican Rouge toivottaa herkullisia hetkiä laadukkaan kahvin seurassa!