Mika Kuronen Pelican Rougen Toimitusjohtajaksi

Mika Kuronen on valittu Selecta-konserniin kuuluvan Pelican Rouge Coffee Solutions Oy:n Toimitusjohtajaksi 1.4.2021 alkaen. Kuronen on kokenut myynti- ja palvelujohtaja, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tuo mukanaan laajan kokemuksen sekä Suomen että kansainvälisiltä markkinoilta.

”Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja uudesta haasteesta päästä työskentelemään alalle, jolla on suora vaikutus asiakasyritystemme henkilöstön työhyvinvointiin ja työviihtyvyyteen. Mahtavaa päästä tukemaan asiakkaita tässä muuttuneessa uudessa arjessa monipuolisilla välipala-, kahvi- ja vesiratkaisuilla", kertoo Kuronen.

Pelican Rouge Coffee Solutions Oy tarjoaa kahvipalveluja yritysten tarpeisiin valtakunnallisesti ja on toimialansa johtava asiantuntija. Oman paahtimon kahvituotteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat kansainväliset laatukahvit Starbucks, Zoegás ja Lavazza sekä kotimainen lähdevesipalvelu, vesilaitteet ja välipala-automaatit.

Yrityksille suunnattujen palvelujen lisäksi Pelican Rouge tunnetaan myös vähittäiskaupassa tummapaahtoisista UTZ-, Reilu Kauppa sekä Luomu-sertifioiduista kahveistaan.

Selecta on Euroopan johtava itsepalveluautomaattien tarjoaja. Selectan pääkonttori on sijainnut Sveitsissä vuodesta 1957 lähtien. Selecta toimii 16 maassa ja palvelee keskimäärin yli 10 miljoonaa kuluttajaa päivässä 475 000 myyntipisteensä kautta. Selectan toiminnan erinomaisuus on tunnustettu useilla teollisuuspalkinnoilla. Lisätietoja osoitteessa www.selecta.com.