1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Ajankohtaista
  5. Reilun kaupan kahvitauko 2021
Reilun Kaupan viikko 2021

Reilun kaupan viikko 25.-31.10.2021

Tänä vuonna Reilu Kauppa Ry kampanjoi vastuullisten tuotteiden puolesta viikolla 43. Vuoden 2021 teemana on ilmastonmuutos, joka aiheuttaa yhä epävarmemmat olot kahvin viljelijöille. Kahvin viljelyn ollessa epävarmaa myös viejlijöiden toimeentulo on heikkoa. 

Reilun kaupan viikon kampanja kantaa nimeä "Pienillä teoilla no reilu vaikutus". Sen tarkoituksena on nostaa ilmastonmuutoksen aiheuttamat vaikutukset kahvin, kaakaon, banaanin, puuvillan ja ruusun viljelyyn kuluttajien tietoisuuteen. Myös suomalaiset kuluttajat voivat vaikuttaa pienillä teoilla viljelijöiden toimeentuloon tekemällä vastuullisia ostovalintoja.

Teemaviikolla Reilu Kauppa Ry:n yhteistyökumppaneita ovat yritykset, jäsenjärjestöt sekä Reilu Kauppa -arvonimikumppanit, esimerkiksi kaupungit ja korkeakoulut.

Teemaviikon yhteistyökumppaneina ovat yritykset, Reilu kauppa ry:n jäsenjärjestöt sekä Reilun kaupan arvonimikumppanit, kuten kaupungit ja korkeakoulut. Pelican Rougen Reilu Kauppa -sertifioidut tuotteet ovat myös kampanjassa mukana.

Ota osaa reilun kaupan kahvitaukoon kanssamme

Reilun kaupan viikolla vietetään myös reilun kaupan kahvitaukoa. Kahvitauko järjestetään 28.10.2021. Kerää siis työkaverisi joko virtuaalisesti tai paikanpäällä viettämään kahvihetkeä Reilun Kaupan kahvia nauttien. Reilu Kauppa rohkaisee kaikkia yksittäisiä ihmisiä, yrityksiä, työyhteisöjä, seuroja sekä muita ryhmiä viettämään Reilun kaupan kahvitaukoa ja toimimaan reilumman kahvin puolesta!

Reilua kahvitaukoa on vietetty vuodesta 2008 lähtien, ja siihen liittyen on tehty myös ennätyksiä. Vuonna 2019 Reilun kaupan kahvitaukoon osallistui 80 197 henkilöä.

Pelican Rougen valikoimasta löytyvät tummapaahtoiset, Reilu Kauppa -sertifioidut Soul Blend ja Queen Blend -kahvit. Pelican Rouge järjestää Reilun Kaupan viikon kunniaksi Facebook-arvonnan, jossa voittajalle toimitetaan vuoden kahvit!

Osallistu Facebook-arvontaan sivuillamme!