Tuusulan Asuntomessuilla 2020 nautitaan Pelican Rouge -kahvia

Pelican Rouge kahvia asuntomessuilla Tuusulassa 2020

Tuusulan asuntomessuilla nautitaan kesällä 2020 Pelican Rougen erinomaista keskipaahtoista kahvia. Pelican Rouge on tehnyt yhteistyötä Asuntomessujen kanssa jo useamman vuoden ajan. Vuoden 2020 asuntomessut järjestetään 3.-30.8.2020 Tuusulan Rykmentinpuistossa.

Uudisrakentamisen lisäksi lähes kuukauden kestävässä tapahtumassa on paljon erilaista sisältöä, kuten konsertteja ja oheistapahtumia. Asuntomessuilta tullaan hakemaan toimivia ja kestäviä ratkaisuja rakentamisen suhteen. Näkyvä, keskustelua herättävä mediatapahtuma juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan.

Asuntomessuilla tuottajat ja kuluttajat kohtaavat. Pelican Rouge näkyy myös vahvasti asuntomessujen alueella, jossa voi nauttia kauniiden kotien lisäksi laadukasta Pelican Rouge -kahvia. Yhteistyökumppaninamme asuntomessujen alueella toimii Casseli Gatering, joka toteuttaa tapahtuman ravintolapalvelut. Yhteistyömme asuntomessujen ja Casseli Gateringin kanssa alkoi vuonna 2018 Porista, ja toimimme nyt kolmatta kertaa mukana Asuntomessujen virallisena kahvikumppanina. Messuvierailijat voivat nauttia laadukasta, sertifioitua Pelican Rouge -kahvia useassa alueen eri ravintolassa ja kahvilassa.

 

Lisätietoa asuntomessuista