Kahvia jokaiseen makuun

Suomalaiset juovat eniten kahvia maailmassa, noin 10 kg/hlö vuodessa. Makutottumuksia on kuitenkin erilaisia. Selecta Finlandilta löytyy laaja valikoima kahveja, joista kaikki voivat löytää suosikkinsa.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Kahvi
Selecta Finlandilta saat sekä tumma- että vaaleapaahtoista kahvia

Kuinka haluatte kahvinne?

Tavoitteemme on toimittaa asiakkaillemme laadukkaimmat kahvit Pelican Rougelta, Starbucksilta, Zoegásilta sekä Lavazzalta. Haluamme myös, että kahviamme voi aina nauttia hyvillä mielin.

Uskomme, että ensiluokkainen kahvinautinto on usean tekijän summa. Se muodostuu laadukkaasta tuotteesta, huolellisesta valmistusprosessista ja mahtavista ihmisistä. Kun kaikki on kohdallaan, kahvihetki ja makuelämys hipovat täydellisyyttä.

Yhdeksän kymmenestä uskoo, että kahvi lisää työpaikan hyvinvointia.

Haluaisitteko kokeilla uutta kahvilaatua?

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.