Lavazza-kahvit

Lavazza-kahvi on tulos Luigi Lavazzan innovatiivisuudesta ​​yhdistää kahveja eri puolilta maailmaa. Lavazzalla on intohimo osaamiseen, joka tekee jokaisesta kahvikupillisesta ainutlaatuisen kokemuksen.

  1. Kotisivu
  2. Tuotteet ja laitteet
  3. Tuotevalikoima
  4. Kahvi
  5. Lavazza-kahvit

Perheomisteinen kahvipaahtimo Lavazza perustettiin yli 120 vuotta sitten Torinossa, Italiassa. Kaikki sai alkunsa vuonna 1895, kun Luigi Lavazza osti pienen ruokakaupan ja näki kahvin mahdollisuudet suurten muutosten aikakaudella. Hän oli mies, jolla oli paljon aloitteellisuutta, kekseliäisyyttä ja intohimoa työhönsä. Lavazza-kahvien ainutlaatuiset sekoitukset syntyivät hänen tutkiessaan kahvien alkuperää, ominaisuuksia sekä sekoitustapoja.

Nykyään juomamme Lavazza-kahvi on tulos Luigi Lavazzan innovatiivisuudesta ​​yhdistää kahveja eri puolilta maailmaa. Pienenä perheyrityksenä alkanut toiminta on nykyään yli 90 maassa toimiva globaali yritys. Lavazzalla on ollut alusta asti intohimo osaamiseen, joka tekee jokaisesta kahvikupillisesta ainutlaatuisen kokemuksen.

Lavazza-kahvivalikoima

Haluatko kuulla lisää Lavazza-kahveista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.