Papukahvit

Papukahvista  valmistuu tuorein ja aromikkain kahvi. Itse kahvipapu on paras mahdollinen pakkaus kahvin aromien ja makujen säilyttämiseen. Herkullisinta ja maukkainta kahvijuomaa saa, kun pavut jauhetaan aina hetkeä ennen valmistusta, jolloin jauhettu kahvi ei joudu pitkäksi aikaa kosketuksiin ilman kanssa.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Kahvi
 5. Papukahvit
Kahvipavuista vastajauhettua kahvia

Pavussa tuorein ja aromikkain maku

Juuri jauhetuista kahvipavuista valmistettu kahvi hurmaa tuoreudellaan ja aromikkuudellaan. Papu onkin paras mahdollinen pakkaus aromien ja makujen säilyttämiseen. Kahvi on herkullisimmillaan, kun kahvi ei joudu pitkäksi aikaa kosketuksiin ilman kanssa vaan pavut jauhetaan hetkeä ennen valmistusta.

Pelican Rouge -papukahvit ovat täyteläisen aromikkaita makuelämyksiä. Valitse pehmeän raikas tai rikkaan voimakas papu – kahvinautinto on taattu.

Uusi maku kahvikuppiin?
Autamme sinua valitsemaan oikean kahvin.

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Paahtaminen tuo makua kahvipapuihin

Paahtaminen tuo makua kahvipapuun

Saadakseen maksimaalisen maun ja tuoksun kahvipavut paahdetaan. Paahdon aikana lämpöä lisätään kahvipapuihin. Kun kahvipavut kuumennetaan, herkulliset aromit, öljyt ja rasvat vapautuvat luonnollisesti. Vaalean ja tumman kahvin välinen ero määräytyy paahtolämpötilan mukaan.

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.