Kahviautomaatti työpaikalle ja toimistoon

Selecta Finlandin kattavasta valikoimasta parhaat kahviautomaatit työpaikoille ja toimistoon. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kahvilaitevalikoimamme
 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Hyvää työelämää
 4. Kahviautomaatti työpaikalle

Kahvitauot osana henkilöstön hyvinvointia

Hyvä kahvi tekee vaikutuksen – niin talon omaan väkeen kuin vierailijoihinkin. Kahvin äärellä syntyvät parhaat keskustelut ja kirkkaimmat ideat. Kevyt jutustelu työpaikan kahviautomaatilla voi jalostua ajatuksiksi ja konkreettisiksi ratkaisuiksi.

Työpaikan yhteiset kahvitauot ovat tärkeitä vuorovaikutuksen ja ideoinnin hetkiä. Kahvitauko paitsi virkistää kehoa ja mieltä, on se myös miellyttävä arkipäivän sosiaalinen tapahtuma. Yhdessä nautitulla makoisalla kahvilla ja välittömällä jutustelulla on suuri vaikutus työssä jaksamiseen ja virkeän innovatiiviseen työilmapiiriin.

Selecta Finlandin palvelun tavoitteena on henkilöstön virkistys ja hyvinvointi – huolettomasti ja sujuvasti. Jätä kahviautomaatin ylläpito ja huolto meille. Koulutettu ja palveluhenkinen henkilökuntamme huolehtii halutessasi kaikista kahviautomaatin toimintaan liittyvistä toimenpiteistä. Työyhteisön tehtäväksi jää nauttia huoletta palvelumme positiivisista ja virkistävistä vaikutuksista.

Kahviautomaatti työpaikoille

Kaikki alkaa kahvista

Tiesitkö, että päivittäin yli 10 miljoonaa kuluttajaa nauttii kahviautomaattiemme juomista 14 maassa eri puolilla Eurooppaa? Toimitamme vankalla markkinajohtajan ammattitaidolla parhaat mahdolliset laite- ja palveluratkaisut kaikenlaisille toimistoille, työpaikoille, kahviloihin, hotelleihin, terveydenhuollon ja sairaaloiden odotustiloihin, kouluihin sekä tehdasympäristöihin. Palvelemme joustavasti niin pieniä yrityksiä kuin suuria kansainvälisiä organisaatioitakin.

 

Etsitkö laadukasta kahviautomaattia työpaikalle?
Ota yhteyttä ja varaataan tapaaminen!

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Det är runt kaffemaskinen det snackas på arbetsplatsen

Miltä maistuu hyvä kahvi?

Jokaisella on oma käsityksensä hyvästä kahvista. Siksi kahviautomaattituotteidemme valikoimassa on runsaasti suomalaiseen makuun sopivia makuyhdistelmiä, lajikkeita, sekoituksia ja paahtoasteita.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Suosittelemme työpaikallesi sopivaa palveluratkaisua ja valitsemme makusi mukaiset tuotteet. Intohimoisina kahvinystävinä tiedämme, että harmaan päivän voi pelastaa oikein hyvä kahvi.

Monipuolisessa kahviautomaattivalikoimassamme on sopiva ratkaisu niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Kun tilaatte kahviautomaatin työpaikalle, voitte valita yrityksenne tarpeisiin istuvan palvelupaketin.

Sopiva palveluratkaisu jokaiselle kahvinystävälle

Täydelleinen ratkaisu tarjoaa maukkaan kahvitauon

Täyspalvelullamme saatte erinomaista palvelua ja aromikasta kahvia joka päivä!

Timo Pietilä, CEO - Pelican Rouge Finland
Kahviautoaatin oikea sijoittelu

Missä on kahviautomaatin paikka?

Kahviautomaatin äärellä kuhisee. Ihmiset lähtevät työpisteiltään jaloittelulle hakemaan kupillisen höyryävää. Käytävälle kantautuu puheensorinaa, kun kuulumiset ja ajatukset vaihtuvat. Toimiston ja työpaikan kahviautomaatti onkin usein se kaikkein luontevin kohtaamispaikka.

Kaiken ytimessä on kahvi. Siksi kahviautomaatin sijaintiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Kysy meiltä neuvoa! Saatte automaatista parhaan hyödyn, kun eri tehtävissä ja osastoilla vaikuttavat ihmiset kohtaavat ja keskustelevat.

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.