We Proudly Serve Starbucks
 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Horeca-ratkaisut
 4. Starbucks-konsepti
Starbucks-elamys tyopaikalle

We Proudly Serve Starbucks®

We Proudly Serve Starbucks® kahviohjelma tarjoaa yrityksesi tarpeisiin sopivia yksilöllisiä ja korkeatasoisia ratkaisuja, jotka kuluttajat tuntevat ja rakastavat ympäri maailmaa. Starbucks®-juomien tarjoaminen tuo yrityksellesi laadukkaan kahvin lisäksi muitakin etuja.

Starbucks-elämys työpaikalle

We Proudly Serve Starbucks® kahvipalvelu – mistä on kyse?

We Proudly Serve Starbucks® kahvipalvelu tarjoaa yrityksesi tarpeisiin sopivia yksilöllisiä ja korkeatasoisia ratkaisuja, jotka kuluttajat tuntevat ja rakastavat ympäri maailmaa. Starbucks®-juomien tarjoaminen tuo yrityksellesi laadukkaan kahvin lisäksi muitakin etuja. We Proudly Serve Starbucks® kahvipalvelun avulla pystyt parantamaan asiakaskokemusta.

Pyydä tarjous Starbucks-konseptista

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Pelican Rouge yhteistyössä Starbucksin kanssa

Laaja juomavalikoima

We Proudly Serve Starbucks® -valikoimasta löytyy laaja valikoiman suosittuja Starbucks®-juomia, joiden valmistuksessa käytetään samaa 100 % Arabica kahvia kuin Starbucks®-myymälöissä. Asiakkaalla on mahdollisuus valita kaikkiin lempijuomiin suosituinta tummapaahtoista Starbucks® Espressoa tai vaaleapaahtoista Starbucks Blonde® Espresessoa.

• Espressopohjaiset klassikot
• Teavana ™ premium -kuumat teet
• Kuumat suklaajuomat
• Kausiluonteiset erikoisuudet

Esimerkkikuvia

Starbucks We Proudly Serve
Starbucks We Proudly Serve -kokonaisuus toimitiloihin
Nauti Starbucks-kahvielämyksestä
Nauti Starbucks-kahvielämyksestä
Starbucks - kahvia sinunkin työpaikallesi
Starbucks-kahvia sinunkin työpaikallesi?
Starbucks - sertifioitua kahvia työpaikallesi
Starbucks - sertifioitua kahvia työpaikallesi
Valikoima Starbucks-kahvitalon suosikkeja

Selecta Finland ja We Proudly Serve Starbucks® -kahvipalvelu

Selecta Finland on Euroopan johtava ruoka- ja juomaratkaisuja tarjoava yritys ja yhteistyössä Starbucksin kanssa olemme luoneet ainutlaatuisen palvelun. Uuden itsepalvelukonseptin ansiosta voit nauttia Starbucksia tienpäällä, työpaikalla tai esimerkiksi koulussa. Apunasi on Euroopan suurin huoltoteknikkojen ja -operatiivinen verkosto.

We Proudly Serve Starbucks® -kahvipalvelun itsepalveluratkaisun ansiosta kuluttajilla on mahdollisuus nauttia laajasta Starbucks® juomavalikoimasta, jotka on valmistettu tuoreista pavuista ja aidosta maidosta. Itsepalveluratkaisut ovat saatavilla pöydälle asetettavana versiona tai kalustemoduulina, jolloin ne sopivat mihin tahansa ympäristöön. Joustavat kokonaisuudet ovat suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Toimitamme mainosmateriaaleja kausiluontoisten juomien mainostamiseen, joiden avulla voit herätellä kiinnostusta uutuuksista.

Starbucks sitoutuminen eettiseen hankintaan

Vahva sitoutuminen eettiseen hankintaan

Starbucks® on sitoutunut 100-prosenttisesti eettisesti hankittuun kahviin, joka on valmistettu Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E) -ohjeistusten mukaisesti. Viljelijöitä tuetaan esimerkiksi maanviljelijöiden tukikeskusten, lainaohjelmien, luotonsaannin, metsänsuojelun ja ruostesuojattujen kahvipuiden tarjoamisen avulla – mikä mahdollistaa paremman tulevaisuuden viljelijöille ja ympäristölle.

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.