Hyvän työelämän puolesta

Työelämä on muutoksessa ja uudet ajat vaativat uusia ajattelutapoja. Kun työ ja vapaa-aika limittyvät ja niiden rajat hämärtyvät, myös ruokailutottumuksemme muuttuvat.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Hyvää työelämää
Selectalta saat kaiken tarvitsemasi päivän nautinnollisiin virkistyshetkiin.

Tarjoamme hyvää työelämää

Selecta Finlandilta saat kaiken tarvitsemasi päivän nautinnollisiin virkistyshetkiin. Aromikkaat kahvit, kahviin liittyvät tuotteet, kylmät ja kuumat juomat sekä herkulliset välipalat. Tarjoamme yksilöllistä palvelua aina täydellisen kahviratkaisun valinnasta laitteistoon, täydennykseen ja huoltoon. Monipuolisesta valikoimastamme löydät helposti laitteen, joka soveltuu yrityksesi tarpeisiin. Korkealaatuinen laite ja Selectan tuotteet on vastustamaton yhdistelmä – yhtä lailla kahvilassa, yliopistoruokalassa, sairaalassa tai työpaikalla.

Hyvän työelämän puolesta

Luo parempaa työelämää!
Haluatko tietää kuinka voimme olla siinä avuksi?

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Elinvoimaa uusille ideoille

Elinvoimaa uusille ideoille

Kahvi on mukana kaikessa. Suuret päätökset tehdään kahvikupillisen äärellä ja kahviautomaatin luona käydään spontaaneja keskusteluja. Kahvi kuuluu luontevasti arkeen ja on läsnä lähes kaikessa mitä työpaikalla tapahtuu. Kahvi virkistää, yhdistää ja saa oivaltamaan uusia näkökulmia.

Moderni työelämä asettaa yhä tiukempia vaatimuksia työsuorituksille, aikatauluille ja jaksamiselle. Siksi työpaikan viihtyvyydestä on entistä tärkeämpää pitää huolta.

Kun ihmiset kohtaavat, syntyy uusia ajatuksia. Luovuus itää parhaiten rennoissa kokoontumisissa ja keskusteluissa. Kahvikupin äärellä voi syntyä uusi loistava liikeidea. Kahvipöytäkeskustelu voi johtaa parempiin työtapoihin. Pieni välipala antaa lisäpotkua hankalankin pulman ratkaisemiseen ja raikas vesi antaa energiaa työpäivään.

Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys. Mitkä ne ovat sinun työpaikallasi? Autamme sinua luomaan hyvinvoivan ja houkuttelevan työpaikan, jossa uudet ajatukset saavat tilaa kasvaa menestystarinoiksi.

Hyvä kahvi, ravitseva ruoka, kunnon välipalat ja raikas vesi ovat työhyvinvoinnin kannalta yhä tärkeämpiä asioita.

Menestyjät voivat hyvin

Hyvä kahvi, ravitseva ruoka, kunnon välipalat ja raikas vesi ovat työhyvinvoinnin kannalta yhä tärkeämpiä asioita. Vietämme puolet valveillaoloajastamme työpaikalla tai työn äärellä. Työ voi olla ilon ja energian lähde tai päinvastoin. Vain ensimmäisissä olosuhteissa luodaan menestystarinoita.

Menestyvässä yrityksessä ihmiset viihtyvät työssään, tekevät mielellään yhteistyötä, ajattelevat luovasti ja kannustavat toisiaan. Kaikkiin näihin asioihin Selecta Finaland ei voi vaikuttaa – mutta yllättävän moneen voi.

Tarjoamalla hyvää kahvia, juomia ja virkistäviä välipaloja teet työpaikasta houkuttelevamman ja työelämästä parempaa. Tässä osaamme auttaa – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.