Pelican Rouge -kahvimme

Herkullinen kahvikupillinen on elämän pieni suuri nautinto, joka tulisi olla jokaisen ulottuvilla. Pelican Rougen kahvinpaahtamisen taito palautuu vuoteen 1863.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Kahvimme
 4. Pelican Rouge -kahvi

Hyvän mielen kahvi

Pelican Rouge on ollut kansainvälisen kahvikulttuurin edelläkävijä jo vuodesta 1863, jolloin tarinamme alkoi Belgian Antwerpenissä. Paahdamme laadukkaat kahvimme luovalla intohimolla. Haluamme tarjota parhaista pavuista huolellisesti paahdettuja, aromikkaita kahvisekoituksia. Jokaisessa sekoituksessa on omat uniikit makuominaisuutensa. Lopputulos höyryää kupissasi: kahvi, joka on herkullinen kaikille aisteille. Haluamme luoda nautinnollisia hetkiä, joihin voit heittäytyä missä ja milloin tahansa.

”Pelican Rougea, ole hyvä”

Pelican Rouge kahvia ammattitaidolla jo vuodesta 1863

Kahvia ammattitaidolla jo vuodesta 1863

Siitä lähtien, kun Pelican Rougen perustaja Joseph van Leckwijk nousi uudenlaisen eurooppalaisen kahvintuotannon uranuurtajaksi, olemme pysytelleet viimeisimpien kahvitrendien eturintamassa. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja hiomme palvelujamme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Kahviherkkusuut eri puolilla maailmaa innoittavat meitä yhä parempiin suorituksiin.

Pelican Rougen kahvinpaahtamisen taito palautuu vuoteen 1863. Pelican Rouge oli yksi Euroopan ensimmäisistä valmiiksi paahdettua kahvia myyneistä kahvipaahtimoista.

Kahvivalikoimassamme on sekä hedelmäisiä vaaleapaahtoisia että täyteläisiä tummapaahtoisia kahveja jokaiseen makuun. Huolellisesti viimeisteltyjen kahviemme maussa yhdistyvät luova ajattelu, brändin pitkä historia ja perinteikäs käsityötaito. Tehtävämme on valmistaa ensiluokkaista kahvia, jonka tarjoaminen on ilo ja ylpeys.

Kupillinen kahvia voi olla alku elinikäiselle ystävyydelle.

Kupillinen kahvia voi olla alku elinikäiselle ystävyydelle.

Turkkilainen sananlasku

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.