Tarinamme

Herkullinen maku ja upeat ihmiset ovat Pelican Rougen ydin. Olemme ylpeitä belgialaisista juuristamme, sillä belgialaiset tunnetaan hienostuneesta maustaan. Tarjoilemme päivittäin 10 miljoonalle kahvinystävälle juuri sen täydellisen kupillisen kahvia. Se on tavoitteemme joka päivä. Tutustu tarinaamme!

  1. Kotisivu
  2. Kahvimaailma
  3. Kahvimme
  4. Tarinamme

GOOD. BETTER. PELICAN ROUGE.

Kaada itsellesi kupillinen kahvia ja tutustu tarinaamme. Ensiluokkainen kahvi on toimintamme keskipiste. Haluamme tarjota tuoretta kahvia hienoimmista raaka-aineista. Parhaista pavuista huolellisesti paahdettuja, aromikkaita kahvisekoituksia. Jokaisessa sekoituksessa on omat uniikit makuominaisuutensa. Lopputulos höyryää kupissasi: kahvi, joka on herkullinen kaikille aisteille. Haluamme luoda nautinnollisia hetkiä, joihin voit heittäytyä missä ja milloin tahansa.

Viime vuosina kahvikulttuuri on kokenut ilahduttavan murroksen. Kahvinystävät kiinnittävät herkemmin huomiota kahvin makuun, laatuun ja alkuperään. Ihmiset odottavat nautinnollisia elämyksiä. Me ymmärrämme tämän täydellisesti! belgialaisten juurtemme innoittamana osaamme arvostaa hyvää elämää ja arkipäivän pieniä nautintoja. Aivan kuten laatusuklaan ja parhaiden oluiden valmistajat, suhtaudumme intohimoisesti tuotteidemme ominaisuuksiin. Tämä intohimo ohjaa meitä käsityöammatissamme herkullisen kahvin valmistuksessa.

“Ensiluokkainen kahvi on omistautuneen käsityötaidon tulos – pavusta kuppiin.”

Täydellisen kahvikupillisen tie alkaa kahvikasvin taimesta. Jokainen vaihe vaikuttaa kahvin makuun: sadonkorjuu, paahtaminen, sekoittaminen ja pakkaaminen. Huolehdimme yksityiskohtaisesti jokaisesta vaiheesta, jotta asiakkaamme saavat kuppiinsa vain parasta laatua. Hankimme valikoidut pavut, paahdamme ne huolellisesti ja tarjoilemme herkullisen kahvin asiakkaidemme iloksi eri puolilla Eurooppaa. Tiesitkö, että yli 10 miljoonaa kuluttajaa käynnistää päivittäin aamunsa Pelican Rougen -kahvilla. Kaiken kaikkiaan tarjoilemme jopa 2,5 miljardia kahvikupillista – joka päivä!

“Virkistäviä kahvihetkiä, pieniä nautintoja”

Kuulumme johtaviin kahviasiantuntijoihin ja tunnemme läpikotaisin hyvän kahvin ominaisuudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Pelican Rouge on ensiluokkainen kahvisekoitus, jota voit ilolla tarjota asiakkaillesi ja vieraillesi. Jokaisen kupillisen taustalla on eettisesti hankitut kahvipavut, jotka on paahdettu herkullisiksi, pakattu huolellisesti ja toimitettu perille asti kahvinystävien nautittaviksi. ​

“Pelican Rougea, olkaa hyvä!”