On the go

Joskus pieni purtava tai juoma ratkaisee – ja matka jatkuu. Välipala-automaatti on helposti ja nopeasti saatavilla, kun liikkeellä olevat tarvitsevat energiaa. Valitse tuoreet herkut ja juomat monipuolisesta valikoimastamme.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. On the go

Nopeasti hyvää energiaa

Kun nälkä yllättää ja täysipainoista ateriaa ei ole saatavilla, hyvää polttoainetta pitäisi löytää nopeasti. Voimme auttaa!

Selecta Finland tarjoaa kahviautomaatteja, vesiautomaatteja ja välipala-automaatteja julkiselle sektorille, lentoasemille, kouluihin, terveyskeskuksiin ja sairaaloihin. Nopea apu on aina lähellä ja valmiina sammuttamaan liikkeellä olevien janon ja pikkunälän.

Varmistamme, että voit tarjota kuumia juomia ja pientä purtavaa työmatkalaisille, pitkää työvuoroa tekeville, junaa odottaville ja luennolle kiirehtiville. Välipala-automaatti tarjoaa maukasta energiaa, vuorokauden ympäri, juuri oikealla paikalla. Tutustu vaihtoehtoihin!

Selectan oma kahvibrändi, perinteikäs keskieurooppalainen Pelican Rouge -kahvisekoitus vastaa vaativimmankin kahvinystävän odotuksiin. Valikoimassamme on myös sertifioituja tuotteita eettisiä arvoja hankinnoissaan suosiville toimijoille, kuten esimerkiksi seurakunnille, kaupungeille ja kunnille.

Haluatteko tarjota kahvia, juomia ja välipaloja?
Voimme auttaa ratkaisuillamme!

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.