Energiaa opiskeluun

Kunnon valikoima kahvia, välipaloja ja kylmiä juomia auttaa niin opiskelijoita kuin henkilöstöäkin jaksamaan, innostumaan ja oppimaan uutta.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. On the go
 4. Koulut ja yliopistot
Kahvista, ruoasta ja juomista saat lisää energiaa

Kahvi ja välipala auttaa jaksamaan

Opiskeluympäristön viihtyvyys sekä opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvointi ovat monen asian summa.  Autamme sinua parantamaan niitä ja tuomaan opiskeluun positiivista energiaa. Kysy meiltä neuvoa!

Kun koulun tai yliopiston käytävällä on aina saatavilla tuoretta kahvia, välipaloja ja juomia, opiskelu- ja työympäristö on kaikille viihtyisämpi. Keskittyminen on helpompaa, ajatus kulkee ketterämmin ja ideat saavat polttoainetta. Voileivän ja kahvikupillisen hakureissu voi herättää juuri sen ratkaisevan idean.

Maksu on helppoa ­– automaattimme tarjoavat useita maksuvaihtoehtoja.

Oletko kiinnostunut ratkaisuistamme?

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.