Laiteratkaisut teollisuudelle

Tehdasympäristössä kahviautomaatilta vaaditaan mm. suurta kapasiteettia, jotta se palvelee kaikki kahvittelijat 24/7 ilman katkoksia. Ravintoloiden ollessa suljettuna pikkunälkä voidaan karkottaa kioskiautomaatista hankitulla välipalalla.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. On the go
 4. Teollisuus
Tuoretta kahvia kellon ympäri Pelican Rougelta

Tuoretta kahvia kellon ympäri

Kahviautomaattimme palvelevat väsymättä vuorotyöläisiä viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Vastajauhettua kuumaa kahvia ja muita virvokkeita on saatavilla päivästä toiseen aina tasalaatuisen herkullisena. Toimitamme myös raikasta vettä tarjoilevat vesilaitteet sekä kioski- ja välipala-automaatit käteviksi pikkunälän karkottajiksi. Laitteisiimme on mahdollista liittää erilaisia helppokäyttöisiä maksuvälineratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan.

Tehdasympäristöön mukautuva palvelu Pelican Rougelta

Tehdasympäristöön mukautuva palvelu

Asiakkaan niin halutessa, koulutettu ja palvelualtis henkilökuntamme hoitaa raaka-ainetoimitukset sekä laitteen täytön, pesun ja huollon. Huolehdimme tarvittaessa myös laitteen sijaintiin ja käyttöön liittyvistä turvaselvityksistä.

Valitse laajasta tuotevalikoimastamme, johon lukeutuvat kahvin lisäksi mm. teet, kaakaot, keksit, maidot, sokerit ja kioskiautomaatin makoisat snack-tuotteet. Opastamme mielellämme oikeiden ratkaisujen valinnassa. Pitkän kokemuksemme myötä osaamme tarjota asiakkaallemme parhaiten soveltuvan palvelukokonaisuuden.

Oletko kiinnostunut ratkaisuistamme?

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.