Energiaa terveydenhuollon odotustiloissa

Kahvi tai välipala maistuu makoisalta, kun odotus on pitkä. Kahvi-, vesi- ja välipala-automaattimme palvelevat ympäri vuorokauden terveydenhuollon ja sairaalojen odotustiloissa.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. On the go
 4. Terveydenhuolto

Kahvitauko odotushuoneessa

Kuppi tuoretta kahvia ja pieni välipala tekevät hyvää, kun odotus tuntuu pitkältä. Kahvi-, vesi- ja välipala-automaattimme palvelevat ympäri vuorokauden terveyskeskusten ja sairaalojen odotustiloissa.

Voit esimerkiksi yhdistää lattialla seisovan kahviautomaatin välipala-automaattiin, joka tarjoilee ravitsevia välipaloja. Automaatit voivat myös täydentää ravintolan tai kahvilan valikoimaa.

Helppokäyttöiset automaattimme ovat aina valmiita tarjoilemaan kuumia ja kylmiä juomia, makeisia sekä pikkusuolaista purtavaa. Maksaminen on helppoa ja nopeaa – nykyaikaiset automaatit tarjoavat useita eri maksutapoja.

Nauti kahvista, maukkaista välipaloista ja tyytyväisistä asiakkaista. Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Huolehdimme laitteiden huollosta ja tuotteiden täydentämisestä.

Tarvitsetteko ympärivuorokautista palvelua?
Anna meidän järjestää se.

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.