Tutustu uusiin UTZ sekä Reilu Kauppa -sertifioituihin kahveihimme. Kahviemme hiilijalanjälki on myös huomioitu.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Kahvi
 5. Kahvit vähittäiskaupoissa
Pelican Rouge -kahvit

Pelican Rouge -kahvit

Täydellistä kahvia juuri sinulle

Herkullinen kahvikupillinen on elämän pieni suuri nautinto, joka tulisi olla jokaisen ulottuvilla. Siksi valmistamme kahvia, jonka tarjoaminen on aina ilo ja ylpeys. Hyvä kahvi voi muuttaa kaiken!

Millainen kahvi on sinulle se ainoa oikea?

Onko se vaaleaa, keskipaahtoista vai tummapaahtoista? Belgialaisten juurtemme innoittamana arvostamme arkipäivän pieniä nautintoja. Löydät vähittäiskaupan valikoimasta herkulliset kahvisekoitukset papuina ja suodatinkahvina. Voit aistia kahveistamme pirteää hedelmäisyyttä, tummaa suklaata, paahteisuutta ja syvän täyteläisiä sävyjä. Tutustu ja anna veden herahtaa kielelle.

Sertifioidut Pelican Rouge-kahvit

Vastuullisuussertifioidut kahvisekoitukset

Pelican Rouge haluaa kantaa vastuunsa ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan ostamalla raakakahvia kolmannen osapuolen sertifioimilta tiloilta ja viljelijöiltä. Kaikissa Suomen vähittäiskaupoissa myytävissä Pelican Rouge -kahvisekoitukssa on Rainforest/UTZ, Luomu tai Reilun Kaupan sertifiointi.

Lisäksi kahvien hiilijalanjälki on kompensoitu. Tuotannosta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt on hyvitetty Fair Climate -järjestölle. Näillä tuotoilla järjestö tukee paikallisia viljelijäyhteisöjä kehitysmaissa istuttamalla uutta metsää, lahjoittamalla biokaasulla toimivia keittoliesiä ja muita kestävän energian käytön ratkaisuja.

Pelican Rouge -kahvit kuluttajille

Historiallisen hyvät Pelican Rouge -kahvit

Löydät kahvimme hyvinvarusteltujen ruokakauppojen kahvihyllyiltä. Kahvejamme myyvät Prismat, S-Marketit, Food Market Herkut, K-Citymarketit, K-Supermarketit ja Etelä-Suomen K-Marketit.

Pelican Rouge -kahveja voi tilata näppärästi myös seuraavista verkkokaupoista:

Yritysasiakkaat löytävät kahvivalikoimamme seuraavista tukuista:

 

 

 

Kaipaatko apua kahvin valitsemisessa?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@selecta.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.