Kestävä kehitys

Kannamme vastuumme ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan. Näemme vaivaa löytääksemme reilusti ja eettisesti tuotettuja kahvipapuja, jotka on viljelty luontoa kunnioittaen.

 1. Kotisivu
 2. Vastuullisuus
 3. Vastuullisuuden johtaminen
 4. Kestävä kehitys

Vastuu ympäristöä ja paikallisia yhteisöä kohtaan

Kannamme vastuumme ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan. Siksi näemme vaivaa löytääksemme reilusti ja eettisesti tuotettuja kahvipapuja, jotka on viljelty luontoa kunnioittaen. Meille on tärkeää, että ostamme papumme rehellisesti ja vastuullisesti toimivilta viljelijöiltä. Valitsemalla sertifioituja tuotteita huomioimme myös tulevien sukupolvien elinolosuhteet.

Toimintaamme ohjaavat ulkopuolisen sertifioijan myöntämät ISO9001 ja ISO14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Kestävän kehityksen lähestymistapa

Olemme Euroopan johtava reitteihin perustuvien kahvi- ja valmisruoka-automaattien toimittaja. Kestävä kehitys on olennainen osa liiketoimintaamme. Tavoitteenamme on saada myös tulevien sukupolvien arki sujumaan. Keskitämme kestävän kehityksen mukaiset toimemme neljään liiketoiminnallamme tärkeään strategiseen osa-alueeseen: ympäristön kunnioittamiseen, vastuullisiin tuotteisiin, yhteisöjen tukemiseen ja viihtyisään työympäristöön.

Lähestymistapamme neljä strategista pilaria

 • Ympäristön kunnioittaminen
  Ympäristön kunnioittaminen Olemme sitoutuneet vähentämään liiketoimintamme ympäristövaikutuksia, pienentämään hiilijalanjälkeämme ja hyödyntämään kiertotaloutta.
 • Vastuulliset tuotteet
  Vastuulliset tuotteet Olemme sitoutuneet raaka-aineidemme hankinnassa ja tuotteidemme valmistuksessa kestävän kehityksen tukemiseen. Innovatiivisten konseptiemme myötä valikoimamme sisältää sertifioituja ja kestävää kehitystä tukevia tuotteita sekä terveellisiä ruoka- ja juomavaihtoehtoja.
 • Yhteisön tukeminen
  Yhteisön tukeminen Haluamme, että yrityksemme toiminnalla on myönteinen vaikutus niissä maissa ja yhteisöissä, joissa toimimme. Panostamme toimitusketjun kehittämiseen maissa, joista hankimme raaka-aineemme.
 • Viihtyisä työympäristö
  Viihtyisä työympäristö Meille on tärkeää tarjota työntekijöillemme turvallinen ja mielekäs työympäristö. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme tukea heidän urakehitystään. Tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia kaikille henkilöstömme jäsenille.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.