Kahviautomaattien pesuvideot

Alla olevista videoista voit katsoa kahviautomaattien päivittäiseen pesuun ohjeistavat pesuvideot.

  1. Kotisivu
  2. Tuotteet ja laitteet
  3. Laiteratkaisut
  4. Pesuvideot kahviautomaateille

Pesuvideot kahviautomaateille

Jokainen kahvilaite kaipaa puhdistusta, jotta laitteesta saatu kahvi on parasta mahdollista. Mikäli palvelusopimukseen ei kuulu laitteen päivittäinen hoito, on asiakkaan huolehdittava laitteen täytöstä ja pesuista itse. 

Olemme tehneet asiakkaiden toiveesta ja asiakaspalvelun parantamiseksi ohjevideot kahviautomaattien pesemiseen. Puhdistaminen ei ole vaikeaa ja videon avulla vielä helpompaa!

Valitse alta löytyvistä videoista oma laitemallisi ja katso, mitä kaikkea kahvilaitteen päivittäiseen hoitoon kuuluu.

 

Virtu-kahviautomaatin päivittäishoito (CoEx-suodatin)

Videossa ohjeistetaan CoEx-suodattimella varustetun Virtu-kahviautomaatin päivittäiseen hoitoon kuuluva huuhtelu, täyttö ja roska-astian vaihto, sekä viikottain suoritettava puhdistus. Soveltuu mm. Virtu 9235, 8135, 8224 -laitteille. Ohjeistus soveltuu myös vastaaville Zia ja Varea -kahviautomaateille.

00:00 / 00:00

Virtu-kahviautomaatti (Coex)

Virtu-kahviautomaatin päivittäishoito (paperisuodatin)

Paperisuodattimellisen Virtu-kahviautomaatin päivittäishoidon suorittaminen. Videossa ohjeistetaan paperisuodattimella varustetun automaatin päivittäiseen hoitoon kuuluva huuhtelu, täyttö ja roska-astian tyhjennys. Video sopii Virtu 4135, 2135 ja 8135 -laitteille.

00:00 / 00:00

Virtu-kahviautomaatin päivittäishoito (paperisuodatin)

Infinity-kahviautomaatin päivittäishoito

Paperisuodattimellisen Infinity-kahviautomaatin päivittäishoidon suorittaminen. Videossa ohjeistetaan automaatin päivittäiseen hoitoon kuuluva huuhtelu, täyttö ja roska-astian tyhjennys.

00:00 / 00:00

Infinity-kahviautomaatin päivittäishoito

Nio-kahviautomaatin päivittäishoito

Nio-kahviautomaatin päivittäishoito. Videossa ohjeistetaan CoEx-suodattimella varustetun automaatin päivittäiseen hoitoon kuuluva huuhtelu, täyttö ja roska-astian vaihto sekä viikottain suoritettava puhdistus ja tuoremaitojärjestelmän pesu.

00:00 / 00:00

Nio-kahviautomaatin päivittäishoito

Starbucks On the Go -kahviautomaatti Franke A600 -päivittäishoito

Starbucks On the Go -konseptin kahviautomaatti Franke A600:n päivittäishoidon ja pesun opastusvideo. Videolla opastetaan kuinka laite ja maitojärjestelmä puhdistetaan, sekä kuinka laite täytetään.

00:00 / 00:00

Starbucks On the Go -kahviautomaatti Franke A600 -päivittäishoito