Pelican Rouge työpaikkana

Täältä löydät avoimet työpaikkamme. Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit lähettää avoimen hakemuksen.

Avoimet työpaikat
 1. Kotisivu
 2. Yritys
 3. Yritysinfo
 4. Työpaikat
Pelican Rouge yrityksenä

Pelican Rouge yrityksenä

Työntekijät ovat Pelican Rougen menestyksen avain. Henkilöstömme laadukkaan työpanoksen, asiantuntemuksen ja sitoutumisen ansiosta teemme erinomaista työtä asiakkaidemme ja kollegoidemme parhaaksi kaikkialla Suomessa. Haluamme kehittää yritystämme niin, että kaikki työntekijämme tukevat liiketoimintamme menestystä ja nautimme työskentelystä osana globaalia tiimiä.

Pelican Rouge Coffee Solutions Oy on taloudellisesti vakaa ja jatkuvasti kehittyvä nykyaikainen työnantaja. Kuulumme euroopanlaajuiseen Selecta-konserniinTarjoamme tehtäviä laitehoidossa, asennuksessa, huollossa, kuljetuksessa, varastossa ja hallinnossa. Henkilöstöllämme on mahdollisuus tehdä vastuullista ja itsenäistä työtä nykyaikaisin työvälinein.

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoistamme. Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole Sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen tänne. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli kiinnostustasi ja kokemustasi vastaava paikka avautuu. Säilytämme hakemustasi kuuden kuukauden ajan.

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan!

Pelican Rouge työpaikkana

 • kiinteän kuukausipalkan
 • vakaan ja luotettavan työnantajan
 • monipuolisen työn
 • kannustavan tiimin
 • viihtyisän työympäristön
 • nykyaikaiset työvälineet
 • monipuoliset työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin
 • työterveyshuoltoa täydentävän sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • paahdon verran parempaa Pelican Rouge -kahvia
Asiakaskeskeisyys  

Välitämme aidosti asiakkaistamme. Meille on itsestään selvää, että tarjoamme asiakkaallemme vain parhaita mahdollisia ratkaisuja. Arvostamme asiakaspalautetta ja kuuntelemme aina tarkasti asiakkaidemme toiveita. Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen ja jokainen asiakaskokemus erinomainen. Asiakkaamme on aina meille tärkein.

     
Voitokas asenne  

Me Pelican Rougella haluamme aina oppia uutta ja kehittyä entistä taitavammiksi. Etsimme jatkuvasti keinoja ylittää itsemme ja tehdä asiat vielä vähän paremmin. Teemme lujasti töitä ja tähtäämme joka päivä huikeisiin tuloksiin. Kaikessa mitä teemme kannamme vastuun niin henkilöstöstämme kuin toiminnastamme.

     
Tiimityö  

Toimintamme perustuu luottamukseen. Jaamme yhdessä vastuun tuotteidemme ja palvelujemme laadusta. Luotamme vastuuhenkilöihimme ja heidän päätöksiinsä. Luotamme myös työtovereihimme ja opimme toisiltamme uusia taitoja. Kannamme yhdessä vastuun myös silloin, kun kohtaamme haasteita. Uskomme, että yhdessä tekemällä voimme saavuttaa upeita tuloksia.

     
Erinomainen laatu  

Liiketoimintamme perustuu sovittuihin standardeihin ja toimintamalleihin. Näin tekemisemme on aina helposti mitattavaa ja mahdollisimman tehokasta. Seuraamme tarkasti työnjälkeämme ja saavuttamiamme tuloksia sekä parannamme palvelujamme entistä paremmiksi.

     
Rehellisyys  

Noudatamme korkeimpia eettisiä standardeja – toimimme rehellisesti, oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Arvostamme yksilöitä ja erilaisia näkemyksiä.

Tutustu Pelican Rougen henkilöstöön