Myynti ja markkinointi

Tutustu Pelican Rougen myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleviin henkilöihin.

Avainasiakaspäällikkö Kirsi Auranen

Kirsi Auranen

Avainasiakaspäällikkö

Kirsi on työskennellyt kahvin ja kahvilaitteiden parissa jo 23 vuotta, joten hänen osaamisensa on aivan omaa luokkaansa.

Kirsin työpäivät sisältävät perinteisen myyntityön ja tarjousten tekemisten lisäksi paljon asiakkuuksiin liittyviä erilaisten tilanteiden ratkaisua. Hän vierailee asiakkaiden toimitiloissa tai esittelee laitteitamme ja kahvivalikoimaamme uudistetussa show roomissamme Vantaalla. Tyytyväiset asiakkaat ja onnistunut asiakaskokemus motivoi Kirsiä hänen työssään. Hän kertoo, että joskus negatiivisestakin palautteesta saa lisää potkua ja tekemisen meininkiä päivään!

Kirsi viihtyy hyvin työssään ihanien asiakkaiden ja mahtavien työkavereiden lisäksi. Kirsi on mukana kehittämässä yrityksen toimintaa laatutiimissä sekä toimii työsuojelun varavaltuutettuna. Hänen työpäivänsä eivät todellakaan ole tylsiä!

Vapaa-aikana Kirsi viettää aikaa ystävien kanssa ja pieni remontointi kotosalla saa ajatukset pois työasioista. Aikuiset lapset ovat taattua hyvää seuraa!

Asiakkuuspäällikkö Laura Hakkarainen

Laura Hakkarainen

Asiakkuuspäällikkö | Vähittäiskauppa

Laura vastaa kahvien tuotevalikoimasta ja vähittäiskaupan myynnistä valtakunnallisesti.

Lauran päivät ovat monipuolisia eikä yksikään päivä ole samanlainen! Hän tapaa paljon ihmisiä, suunnittelee kampanjoita, esillepanoja ja on mukana messuilla. Coffee Masterina ja kouluttajana hän on mukana vetämässä kaksivaiheista koulutusohjelmaa, jossa koko henkilökunta koulutetaan ensin Coffee Ambassadoreiksi ja sen jälkeen Coffee Professionaleiksi. Laura on monessa mukana, myymisestä kouluttamiseen, unohtamatta tuotekehitystä!

Kaikki tuntevat Lauran iloisuudesta ja energisyydestä. Hänen seurassaan viihtyvät kaikki. Kahvi on Lauran intohimo ja hän on ajan tasalla kahvitrendeistä. Vapaa-aikana Laura nauttii hyvästä ruoasta ja viinistä sekä matkustamisesta. Aktiivisena ihmisenä hän pitää urheilusta lähes sen kaikissa eri muodoissa ja ottaa haltuun aina fiiliksen mukaan uusia lajeja. Uusimpina lajivaltauksina mm. hiihto ja ratsastus.

Asiakaskoordinaattori Taru Kalpus

Taru Kalpus

Asiakaskoordinaattori | Vähittäiskauppa

Tarun vastuulla on vähittäiskaupan myynnin kasvattaminen, jonka lisäksi hän antaa työpanoksensa työhyvinvoinnin edistämiselle. Tarun kohdatessa nauru ja hyvät jutut ovat taattuja!

Tarun työpäivissä riittää vauhtia, sillä työ on itsenäistä ja sisältää paljon matkustamista. Hän suunnittelee kahvipromootioita kauppoihin ja huolehtii esillepanojen kasauksesta. Lisäksi Taru tapaa kaupanalan edustajia ja sopii asiakaskohtaisia kahvikampanjoita. Omien sanojensa mukaan Tarun työn parhaimpia puolia onkin mahdollisuus vaikuttaa työpäivien aikatauluihin. Taru on melko uusi Pelikaani, mutta hänellä on entuudestaan vahva kokemus kahvin parissa työskentelystä. Uuden oppiminen ja kahvitietouden lisääminen on Tarulle tärkeää ja motivoivaa. Taru onkin valittu Coffee Master -ohjelmaan, minkä jälkeen hän pääsee kouluttamaan henkilökuntaamme.

Vapaa-aikanaan Taru sporttailee kuntosalilla ja laskettelurinteillä. Kotona ollessaan hän lukee ja uppoutuu rikosromaanien sekä kauno- ja fantasiakirjallisuuden maailmoihin. Kissojen kanssa on hyvä käpertyä viltin alle mielenkiintoisen kirjan pariin nauttien hyvää kahvia.

Tiina Klint - aluepäällikkö

Tiina Klint

Aluepäällikkö | Pohjois-Suomi

Tiinalla on jo pitkä historia yrityksessä, sillä hän on aloittanut työskentelyn aromikkaan kahvin parissa jo vuonna 2009. Tiinan päivät ovat vauhdikkaita ja erilaisia eikä aamulla voi tietää mitä päivä tuo tullessaan. Myyjänä hän huolehtii alueen asiakkaiden tarjouksista ja asiakastyytyväisyydestä. Lisäksi hän huolehtii uusien laitteiden asennuksien aikatauluttamisesta huomioiden asiakkaan aikataulut.

Alueen esimiehenä hän on henkilökuntansa tukena ja apuna. Vauhti ja vaihtelevuus yhdistettynä haasteisiin saa Tiinan loistamaan, sillä hän on tottunut organisoija ja motivoituu tyytyväisistä asiakkaista.

Vapaa-ajalla Tiina rentoutuu kuntosalilla ja pyöräillen. Hän onkin kärkijoukossa yrityksemme joukkueen leikkimielisessä #kilometrikisa2020 -kilpailussa. Hän osallistuu myös poikansa jääkiekkoharrastukseen hoitamalla joukkueen rahastonhoitajan tehtäviä. Välillä kuitenkin rauhallinen hetki hyvän kirjan parissa tekee hyvää.

Avainasiakaspäällikkö Jari Sandvik

Jari Sandvik

Avainasiakaspäällikkö | Horeca

Positiivinen ja energinen Jari huolehtii Horeca-asiakkaistamme sekä vastaa Starbucks-konseptista.

Jari on todellinen tehopakkaus eikä hänellä ole kahta samanlaista työpäivää. Häntä motivoi yhteistyö uusien ja nykyisten asiakkaiden kanssa, sillä asiakastyytyväisyys on hänelle kunnia-asia. Jari on suorittanut Coffee Master -tutkinnon ja hakee aktiivisesti lisää kahvitietoutta sekä maistelee päivittäin uusia kahvimakuja. Hän järjestää kahvikoulutuksia niin asiakkaille kuin omalle henkilökunnallemmekin. Jari on myös mukana kehittämässä Pelican Rougen kahvituotevalikoimaa! Hän on todellinen kahvin asiantuntija!

Jarin asiakkaita ovat ravintolat, kahvilat, hotellit ja tukut. Laadukasta kahvia asiakkailleen kaipailevien kannattaa rohkeasti ottaa yhteys Jariin.

Jarin vauhti ei hiljene töiden ulkopuolellakaan, sillä hän toimii valmentajana jalkapallossa sekä salibandyssa. Pidemmillä vapailla hän kuitenkin rauhoittuu vapaa-ajan asunnolla, missä tarvittaessa löytyy pientä nikkaroitavaa.

Myyntipäällikkö Mikko Unelius

Mikko Unelius

Myyntipäällikkö | Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme ja Kotkan alue

Mikko on työskennellyt pitkään yrityksessämme, joten puheliaan ja hyväntuulisen Mikon tuntevat useat asiakkaamme henkilökunnasta puhumattakaan.

Mikon työnkuvaan kuuluu kartoittaa asiakkaan tarpeet ja löytää oikeat ratkaisut kattavasta kahvi-, välipala- ja vesiautomaattivalikoimastamme. Asiakasrajapinnassa toimiessa Mikon päivät ovat vaihtelevia ja sisältävät matkustamista, asiakasvierailuita ja toimistotyötä. Työn parhaita puolia ovat Mikon mielestä uusien ihmisten tapaaminen ja tyytyväiset asiakkaat, joten asiakastyytyväisyyden ylläpitäminen kuuluu tärkeänä osana hänen työhönsä. Positiivinen palaute niin asiakkailta kuin työkavereilta motivoi häntä työssään.

Tämä mies pysyy liikenteessä vapaa-ajallaankin, sillä Mikon harrastuksiin kuuluu golf ja lenkkeily. Vastapainona arjen kiireelle hän tykkää ottaa siivet alleen ja matkustella. Lähestyvä kesä tarkoittaa, että Mikko alkaa valmistautua purjehduskauteen.

Tutustu myös muiden osastojen työntekijöihin