Talous ja hallinto

Tutustu Pelican Rougen talousosaston, hallinnon ja asiakaspalvelun henkilöstöön.

Laatujohtaja Tytti Hellsten.Hannula

Tytti Hellsten-Hannula

Johtaja - Laatu ja Business Controller

Laatujohtajamme Tytti on todellinen moniosaaja. Hän on työskennellyt talossa pitkään. Ihanalta ja auttavaiselta Tytiltä löytyy aina vastaus kysymyksiin ja tämän naisen seurassa viihtyvät kaikki!

Tytin vastuulla on mm. myynnin raportointi, laatu- ja ympäristöasiat sekä työsuojelupäällikön tehtävät. Kuten työnkuvauksesta voi päätellä, Tytillä ei ole olemassa tavallisia työpäiviä! Omien sanojensa mukaan työn parhaita puolia onkin monipuolisuus, sillä yhtenä päivänä hän pyörittää Exceleitä ja toisena vetää laatutiimiä ja muita projekteja eteenpäin unohtamatta asiakaspalvelutiimin esimiestyötä. Tytti motivoituu eri tiimien kanssa työskentelystä ja prosessien kehittämisestä!

Vastapainona toimistotyölle Tytti rentoutuu ulkoilun ja lenkkeilyn merkeissä. Vapaa-ajallakaan ei tule tylsää, sillä perhe-elämä ja pienet lapset pitävät sopivaa tohinaa yllä. Kiireisen päivän jälkeen voikin rauhoittua hyvien sairaalasarjojen maailmaan!

Timo Niskanen

Timo Niskanen

HR Business Partner

Timo on kokenut HR-ammattilainen, joka vastaa Suomen HR-kokonaisuudesta ja kuuluu yrityksen johtoryhmään. Timo aloitti työskentelyn Pelican Rogella koronaepidemian myllerryksessä ja on päässyt osoittamaan ammattitaitonsa poikkeusolojen vallitessa.

Timo on intohimoinen työyhteisön kehittäjä ja uskoo, että yrityksen toimintaa tukeva yrityskulttuuri, hyvä työntekijäkokemus, osaavat ja hyvinvoivat työntekijät sekä hyvä työnantajakuva ovat yritykselle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Hän näkee HR:n tärkeimpänä tehtävänä taata yrityksessä olosuhteet, jossa työntekijä pystyy tekemään töitä parhaalla mahdollisella tasolla, ymmärtää oman merkityksen yrityksen toiminnassa sekä pystyy oppimaan ja iloitsemaan työpaikalla. Maanantain ei kuulu olla ikävä päivä, vaan hyvä päivä!

Timon vapaa-aikaan kuuluu perheen lisäksi kirjojen lukeminen tai kuunteleminen. Urheilullisena ihmisenä hän rentoutuu golfkentillä tai uuden innostuksen, padelin, parissa. Kesällä hän viettää aikaa kesämökin rauhassa.

Tutustu myös muiden osastojen työntekijöihin