Tietoa kahvista

Kahvin alkuperä ja kasvuolosuhteet vaikuttavat paljon siihen, miltä se kupista nautittuna maistuu. Eri lajikkeet soveltuvat parhaiten mitä erilaisempiin kahvijuomiin. Lue mitkä asiat vaikuttavat kahvikuppisi laatuun ja millaisia työvaiheita kahviin liittyy, ennen kuin se on nautittavissa omasta kupistasi.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Tietoa kahvista
Kahvin tarina

Kahvin tarina

Rosalita ja hänen yhdeksäntoistavuotias poikansa Eduardo työskentelevät eteläkolumbialaisella Reilun kaupan kahviplantaasilla. Koko kyläyhteisö puhaltaa yhteen hiileen hyvän kahvisadon tuottamiseksi.

Tilalta kahvi lähtee laivamatkalle kohti Hollantia, jossa rekkakuski Jörgen lastaa pavut huolellisesti rekkaansa ja toimittaa ne paahtimolle. Lopulta kahvi saapuu Pelican Rougen Vantaan varastolle, josta asiakasvastaavamme noutaa sen ja käy täyttämässä asiakkaiden kahvilaitteet.

Näiltä sivuilta voit lukea, millaisia työvaiheita kunkin kahvikupillisen eteen tehdään, ennen kuin se on höyryävän kuumana kupissa valmiina nautittavaksi.

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.