Kahvin ostoprosessi

Kahvin hinta on usean muuttujan summa. Kahvin maailmanmarkkinahinta noteerataan raakakahvipörssissä. Lontoossa määriteltävän robustan ja New Yorkissa määriteltävän arabican pörssihinnat toimivat kaupankäynnissä suuntaa antavina linjoina. Hintaan vaikuttavat myös kahvierän laatu, kuljetuskustannukset, vakuutukset ja valuuttakurssivaihtelu.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Tietoa kahvista
 4. Kahvin ostoprosessi
Jokainen askel tähtää ensiluokkaiseen kahviin

Jokainen askel tähtää ensiluokkaiseen kahviin

Yksi tärkeimmistä kahvin oston vaiheista on laadun varmistaminen. Ennen kuin kahvi lähtee matkalleen kohti Suomea, erä tarkastetaan huolellisesti. Paahtimon laboratorio saa kahvista näytteen, joka paahdetaan, maistetaan ja arvioidaan aistinvaraisesti.

Kahvinmaistaja on äärimmäisen vastuullisessa tehtävässä, jossa voi menestyä vain vuosien harjoittelun ja tuhansien kahvikupillisten myötä. Kahvinmaistajan työhön liittyy mausteisten ruokien välttely, jotta makuaisti säilyttää herkkyytensä.

Ota yhteyttä

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Selecta Finlandin tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoitathan yhteystietosi sekä laitteen kyljessä olevan sarjanumeron.